marți, 13 mai 2014

Păcăliciul Ponta ar grația la greu, ca orice fost procuror care se respectă și care se cocoață pe voturile prostimii la Cotroceni!Păcăliciul Ponta ar grația la greu, ca orice fost procuror care se respectă și care se cocoață pe voturile prostimii la Cotroceni!
Dacă Ponta ajunge la Cotroceni diverși bandiți dovediți de statul român vor ajunge în libertate! Micul Ponta/Titulescu recunoaște că ar grația potlogarii care s-au îmbuibat din afacerile cu fotbal și au furat statul român! Ce candidat la președinție va mai recunoaște că nu va respecta pedepsele date de statul român, pentru un  gest populist, ordinar și pentru banii bandiților aromâni?!

Gsp.ro dixit:
Premierul Victor Ponta a confirmat aseară, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, spusele lui Gigi Becali. Patronul Stelei declarase ieri că este convins că Victor Ponta i-ar graţia pe el şi pe Gică Popescu dacă ar deveni preşedintele ţării.


"Pe Gică Popescu l-aş graţia în prima zi, iar despre domnul Becali cred că a suferit, a plătit. În final, cred că e mai bine să le iei oamenilor banii, dacă au făcut ceva ilegal Nu mi-am ascuns simpatia nici pentru domnul Popescu, nici pentru domnul Becali".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu