sâmbătă, 24 mai 2014

Autodenunț al borfașilor PDL Mureș și din Primăria Târgu-Mureș? Vandalii i-au dat de gol pe borfași?!



Autodenunț al borfașilor PDL Mureș și din Primăria Târgu-Mureș? Vandalii i-au dat de gol pe borfași?!
În urmă cu 2 ani, la sfârșitul campaniei electorale, pe siteul pe bani publici al municipiului și pe 3000 de autocolante care nu au apucat să fie lipite toate de pupincuriștii lui Florea din poliția locală a sereistului expulzat de la SRI Maramureș, Bretfelean, a apărut textul cu vandalii care atacă orașul.
 În 23 mai 2014 textul devine realitate, orașul e împânzit cu autocolante nesemnate, dar care pot fi ușor depistate prin tipografie, în care se inventează vânzarea Ardealului de către UDMR și PSD! SRI Mureș, cel cu activități…jurnalistice cunoscute la ziare, ce părere ai de noua manipulare sau de vechea manipulare dovedită și acum manipulare?!
 Niște derbedei încalcă legea folosind culorile steagului Ungariei și mai și mint ca porcii. În caz că ați uitat autodenunțul porcilor PDL Mureș, cei care au beneficiat de campania electorală, de lipitul autocolantelor cu funcționarii publici, de banii din bugetul local cheltuiți pentru campania pentru Florea(1900 de euro, 3000 de autocolante, afacere de pe licitatiapublica.ro).


“Primaria Municipiului Tirgu-Mures detine informatii certe potrivit carora reprezentanti ai unor formatiuni politice, in cardasie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, in noptile premergatoare alegerilor din 10 iunie, imobilele si autoturismele din oras, prin lipirea de afise denigratoare, atentand la ordinea si linistea publica precum si la siguranta si integritatea bunurilor cetatenilor municipiului.

Pentru preintampinarea unor astfel de actiuni menite a crea deruta, confuzie si neliniste in randul locuitorilor precum si pentru protejarea bunurilor acestora, Primaria solicita sprijinul autoritatilor competente, in sensul depistarii acestor actiuni, identificarii si sanctionarii faptuitorilor conform legislatiei in vigoare.

Primarul municipiului Tirgu-Mures, dr. Dorin Florea, se adreseaza, in egala masura, cetatenilor orasului, rugandu-i sa sesizeze orice act de vandalism, apeland - prin Dispeceratul Integrat de Urgenta - tel. 112 (apel gratuit) institutiile statului abilitate a lua masuri pentru protejarea bunurilor cetatenilor, respectiv sa se adreseze echipajelor de ordine publica aflate in misiune de patrulare in cartiere.

Primarul municipiului are incredere in puterea de discernamant a targumuresenilor, fara deosebire de nationalitate, precum si in corecta apreciere a eforturilor primariei pentru asigurarea integritatii bunurilor cetatenilor si ale orasului'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.