joi, 29 mai 2014

Desigur, o coincidență: sponsorizezi concertul vrut de Florea, primești o reducere de maximum 200.00 de euro la impozit sau mărirea prețului la apă!Desigur, o coincidență: sponsorizezi concertul vrut de Florea, primești o reducere de maximum 200.00 de euro la impozit sau mărirea prețului la apă!
Compania Privo IN, proprietara Hotelului Privo de pe strada Gheorghe Doja, a solicitat și a obținut ajutorul de minimis pentru această investiție. Astfel, timp de trei ani de zile, compania nu va trebui să achite impozitul pe clădiri și pe terenul aferent acestora în limita echivalentului în lei a 200.000 de euro. Zidezi zicere!
Doar o coincidență că doi sponsori de concertul Iglesias care ar trebuie  verificat pentru eventuala spălare de bani datorită numărului mare de firme care au primit afaceri de la primărie și au simțit nevoia să sponsorizeze ceva ce avea primăria pe afiș și a fost și asumat de porcii PDL Mureș (DNA, fără Curcă și Curtea de conturi, vă simțiți?). Pariem că ceva pute la jucăria zdrenței PDL Mureș?
Primăria Municipiului Tîrgu Mureş mulţumeşte, pe această cale, Poliţiei locale, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei municipiului, SMURD, tuturor celor care, prin seriozitate şi profesionalism, au contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de cea de a XIII-a ediţie a Sărbătorii Vinului şi Artei Meşteşugăreşti.

Totodată, mulţumim sponsorilor care s-au alăturat eforturilor primăriei în organizarea celui mai important eveniment al anului – concertul susţinut de marele artist Julio Iglesias: SC AZOMUREŞ SA, HOTEL PRIVO, PERLA HARGHITEI, SABION, DEDEMAN, ALIAT, AMBIENT, SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, SC CONTRASCOM BENŢA SA, SC INSTA GRUP SRL, SC ASTOR COM SRL, SC ENERGOPLUS SRL, SC REDATRONIC SERV SRL, SC CORAL IMPEX SRL, SC TRANSALDEA SRL, SC LABORATOR LA ANGELA SRL, SC INTRA SERV SRL, SC DAFCOCHIM SRL, SC SALUBRISERV SRL, SNGN ROMGAZ SA, SC APPIA MANAGEMENT SRL, SC CONIMUR SRL, SC SILVANA SRL, SC AQUASERV SA, SC BEA CONSTRUCT SRL, SC GEDEON RICHTER SA, FORAJ SONDE SA, SC ASPHAROM SRL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu