sâmbătă, 24 mai 2014

Bandiții lui Dorin Florea au atacat UDMR și au mințit că acela vinde Ardealul?! Plus că prostovanii îndrumați de sereiști ratați au făcut și ilegalitatea de a folosi culorile steagului Ungariei?! O altă măgărie electorală a porcului care se dă mare român, cu duhoare de sereist ratat?!



Bandiții lui Dorin Florea au atacat UDMR și au mințit că acela vinde Ardealul?! Plus că prostovanii îndrumați de sereiști ratați au făcut și ilegalitatea de a folosi culorile steagului Ungariei?! O altă măgărie electorală a porcului care se dă mare român, cu duhoare de sereist ratat?!
Bandiții care se dau mari români fac exact greșeala unor sereiști care scriau în presa locală mureșeană cu pseudonime maghiare și comentau de alți maghiari, ca fiind…demnii urmași ai neamului lui Attila. Pentru prostovanii de la SRI Mureș, maghiarii sunt mândri de descendență și niciodată vreunul nu îl va lua pe altul peste picior cum că se trage din Attila, aceasta fiind doar o viziune cum ar suna o manipularea de român sub acoperire, care vrea să pară maghiar! Verificați toate semnăturile maghiare din ziarele românești și căutați scursurile din servicii care se ocupă cu manipulările, venite, cică, din partea maghiarilor, nu din partea găinarilor care prestează pentru porcul pedelist și care apără românismul! Din această categorie, de mare român vine și manipularea: UDMR și PSD vând UMF, Târgu-Mureș și Ardealul! Desigur, porcii lui Florea nu au vreo legătură, ei doar lipind alături autocolante pentru Florea, autocolante de aceeași dimensiune, cu același lipici, cu textura identică, trageți dumneavoastră concluzia ce bandit de român cu sereiști expirați în preajmă care au lipit autocolante în campania precedentă e vinovat. Căutați borfașul care a comandat autocolantele pentru Florea și cele pentru înjurat UDMR, în culorile steagului ungar, pentru că bandiții nici măcar nu știu legea care interzice propaganda electorală folosind culorile care redau steagul național al României sau al altei țări! Așadar, candidatul Florea cu autocolante ce par scoase la pachet tot de bandiții PDL Mureș! PSD și UDMR, faceți și voi sesizări pentru a prinde porcii PDL Mureș care mint și manipulează etnic orașul și creează un climat de război civil între români și maghiari? Eternul pont: căutați borfașul de la primărie, dacă nu și-a cumpărat autocolantele lui și cele de înjurat PSD și UDMR din banii prostimii, din bugetul Târgu-Mureșului! De verificat și cum porcul a folosit mii de euro din banii publici pentru vandalii din alte partide și mafioții orașului, imaginați de un rahat de sereist!
P.S. Pentru binele lor, sperăm că polițiștii locali ai sereistului expulzat Bretfelean nu au mai lipit autocolantele din banii public pentru porcul pedelist. Chiar dacă, din programul Zilelor târgumureșene, aflăm că javra banilor publici  a făcut tabără de… pictură cu Vulturii albaștri ai poliției locale ajunsă recompensată de gășcarul și de beneficiarul lipirii autocolantelor de la primărie, Florea… baci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.