luni, 12 mai 2014

Târgu-Mureș, oraș al armoniei în pupincurism pentru pedelist! Chiar și de la proștii de polițiști locali lipitori de autocolante pentru bandit



Târgu-Mureș, oraș al armoniei în pupincurism pentru pedelist! Chiar și de la proștii de polițiști locali lipitori de autocolante pentru bandit
Acum 2 ani lipeau bandiții din poliția locală autocolante, în locuri neautorizate, pe fațadele blocurilor, pentru gunoiul PDL  Mureș, din banii publici (afacerea 3000 de autocolante, pe 1900 de euro și magazin FCM, cum apare pe licitatiapubalica.ro,  cu lingăii cu statut de funcționar public, acum acești bandiți vă spun  că cea au făcut ei e…contravenție! Desigur, banditul PDL Mureș din primărie are anul acesta și tabără de pictură cu jegurile din poliția locală, pentru a plăti datoria față de leprele care au lipit autocolantele pentru Florea! Mizerii de tip consecința votului etnic pentru descreierați români și tabără de pictură pe fostul sereist dat afară pentru încălcarea grabă a statutului SRI!

Tîrgu-Mureş – Oraş al armoniei, nu al conflictelor!”

 

          În vederea asigurării unui climat propice desfăşurării competiţiei electorale, precum şi pentru respectarea (menţinerea) esteticii municipiului Tîrgu-Mureş, vă rugăm să luaţi toate măsurile organizatorice necesare derulării campaniei electorale, fără încălcarea prevederilor legale incidente, cu precădere cele cuprinse în Legea nr. 33/2007(M), respectiv în Legea nr. 185/2013, în materia afişajului stradal.

          Astfel, prin prezenta vă facem cunoscut faptul că în conformitate cu prevederile Legii nr. 185/2013 – privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate, art. 49, pct. 1, lit. o), constituie contravenţie: „amplasarea afişelor publicitare […], în alte locuri decât pe panourile special destinate acestora”, iar în baza aceluiaşi act normativ, art. 49, pct. 2, lit. e), fapta se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 5.000 lei, pentru fiecare locaţie în parte.

          Plecând de la experienţele înregistrate în campaniile electorale precedente, când prin afişarea în locuri interzise (semne de circulaţie, clădiri, stâlpi, etc.), s-au adus grave prejudicii de imagine şi estetică urbei, insistăm pe respectarea normelor legale anterior menționate, informându-vă totodată că în situaţia nerespectării celor de mai sus, vom aplica sancţiunea maximă prevăzută de lege.

          Vă mulţumim pentru colaborare.

        

        

DIRECTOR EXECUTIV

VALENTIN-CONSTANTIN BRETFELEAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.