luni, 12 mai 2014

Membri ai consiliului de administrație al TVR condamnă propaganda făcută lui Ponta și nevestei lui, pentru banii dați de Guvern pentru prezența la Eurovision!



Membri ai consiliului de administrație al TVR condamnă propaganda făcută lui Ponta și nevestei lui, pentru banii dați de Guvern pentru prezența la Eurovision!
Mai sunt oameni normali în țară, dovadă că unii nu acceptă propaganda electorală pentru insul care a dat bani publici pentru un eveniment la care i s-a făcut reclamă nesimțită!

Doi membri ai Consiliului de Administraţie al TVR denunţă mediatizarea excesivă a prezenţei lui Victor Ponta la Eurovision. Romina Surugiu şi Radu Carp i-au trimis o scrisoare deschisă directorului general interimar al televiziunii, Stelian Tănase, în acest sens. Ei cer ca în următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie să se discute această problemă.
"Organizatorii Eurovision nu adresează invitaţii decât delegaţiilor naţionale, iar domnul Victor Ponta nu avea cum să se afle în această delegaţie, ca urmare a regulilor stricte de alcătuire a acesteia. Cu toate acestea, TVR a mediatizat excesiv prezenţa primului-ministru pe durata desfăşurării competiţiei, ca şi cum dumnealui s-ar fi aflat acolo în vizită oficială. Din moment ce ne aflăm în plină campanie electorală, prezenţa oricărui lider politic, mai ales a unei persoane care conduce un partid participant la aceste alegeri şi care apare pe majoritatea afişelor acestui partid, trebuie să se supună regulilor CNA. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a face o sesizare pe acest subiect la CNA", se arată în scrisoarea înaintată directorului interimar Stelian Tănase, potrivit hotnews.ro.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-criticat-pentru-eurovision-de-doi-membri-ai-consiliului-de-administratie-al-tvr_1437781.html#ixzz31U3SfegD
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.