marți, 27 mai 2014

Nu sunt proști doar la Târgu-Mureș, care lipesc autocolante pentru banditul PDL Mureș! În altă parte poliția intră cu caii în proștii care le plătesc salariile!Nu sunt proști doar la Târgu-Mureș, care lipesc autocolante pentru banditul PDL Mureș! În altă parte poliția intră cu caii în proștii care le plătesc salariile!
Poliția călare în acțiune! Dansatorii de samba, fugăriți cu calul prin parc ! Astfel sună o știre difuzată intens și pe internet găsiți brutalitatea purtătorilor de chipiu care le strânge creierul foarte mic.
 În caz că ați uitat, la Tîrgu-Mureș niște potlogari de polițiști locali de sub comanda lui Vali Bretfelean, sereistul zburat ca maior din serviciul secret, pentru încălcarea gravă a statutului SRI, lipeau autocolante în campania pedelistului Florea, ca orice vierme pupincurist care se respectă! Cum astea s-au întâmplat pe vremea când Bretfeleanus nu se plimba în Grecia în delegații folclorice ale primăriei lui Florea și pungașii lui nu se jucau de-a vulturii albaștri cu tabără de pictură inventată de porcul pedelist din primărie, în momentul în care Florea a fost prins cu pupincuriștii manipulator etnic, lipiți de dosul lui, a declarat doar: Bretfelean știe ce vorbește, e fost ofițer SRI! Derbedei pe cai, derbedei pe jos, depinde doar ce dos pupă lichelele cu chipiu care le strânge rău creierul foarte mic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu