sâmbătă, 24 mai 2014

Vandalii au atacat în sfârșit Târgu-Mureșul! Felicitări, bandiți PDL Mureș, ați prevăzut corect că va fi un atac al vandalilor!



Vandalii au atacat în sfârșit Târgu-Mureșul! Felicitări, bandiți PDL Mureș, ați prevăzut corect că va fi un atac al vandalilor!
Mai vă aduceți aminte acum 2 ani, când bandiții din primărie, PDL Mureș și întreținuții foști la SRI au inventat în campania lui Florea atacul imaginar al vandalilor?!
 Pe siteul municipalității controlat de bandiții PDL Mureș și pe autocolantele care pot fi afacerea primăriei pedelistului cu magazinul FCM, 1900  de exemplare, 3000 de autocolante, cu o lună înainte de atacul inventat de bețivani), apăreau vandalii din alte partide și mafia orașului care vor ataca oralul și îl vor mudări cu reclame electorale. Ei bine, borfașii PDL Mureș au nimerit-o! Au atacat vandalii, dar cu 2 ani mai târziu și leprele de români (alții decât PSD) au folosit și culorile steagului Ungariei, dovadă ce proști sunt, ilegal, în campania care pute a jeg PDL Mureș! Poate SRI Mureș se va simți de data aceasta și nu va mai acoperi porcul de primărie și javrele PDL Mureș care mint ca ultimii derbedeii pentru a păstra orașul cu frica de după 1918, să nu dea dracul ca românul să nu fie la butoane! Cum e cu vandalii care inventează atacuri etnice, pramatii PDL Mureș?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.