luni, 19 mai 2014

Pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș: câți bani ați încasat, cât ați făcut praf de Zilele târgumureșene?!



Pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș: câți bani ați încasat, cât ați făcut praf de Zilele târgumureșene?!
Înainte să vină bandiții din Primăria Târgu-Mureș și să vă prezinte câți mici și câtă bere ați consumat pe banii voștri, poate răspund derbedeii la alte întrebări esențiale:
1.     Ce bani s-au strâns din ocuparea domeniului public în parcul din centru?  Reabilitat acum vreun an, plin de camioane și de mașini de tonaj greu. Ce au încasat bandiții din primărie, dacă au încasat ceva, dacă bandiții lui Florea nu au dat liber la porcii de subordonați gratuitate, ca la festivalul/anotimpul/luna mărului!
2.     Câți bani s-a luat din ocuparea platoului din fața Polivalentei. Am înțeles că e afacere lui Roman cel cu fiica plantată la PDL, dar, totuși, porcul pedelist decontează la buget ceva sau e afacere a cloțanului de partid?
3.     Câți bani au cheltuit și pe ce firme bandiții din primărie, pe motiv de popularizare? Iar afacere cu autocolante pe magazin FCM, ca în campania banditului PDL Mureș sau pe ce abonat al porcului pedelist?
4.     Câți bani au făcut praf bandiții pe trupele românești. Pe un site de socializare, niște colegi de presă dădeau 5000 de euro doar comisionul abonaților la Florea Holografi!
5.     Câți bani au făcut praf bandiții pe trupele maghiare fluturate la Știi TV –ul pedelist, cu Cătană intermediar și pentru publicitatea de la porcul de partid, după modelul Zereș! E necesar să căutăm angajații ȘTII TV care traduc și consiliază cântăcioșii și trupele respective?
6.Câți bani publici au făcut praf bandiții din Primărie pe Vulturul albastru al sereiștilor ratați? Asociația nu apare pe lista ONG-urilor, singura afacerea cu vultur e cea cu poliția locală sportivă, așa că banditul din primărie a făcut tabără de pictură cu cei cărora le datora ceva după ce porcii au lipit autocolante pe banii publici, în campania jegului de român! Așa se explică de ce primăria îl trimite pe sereistul dat afară din SRI Bretfelean în delegații folclorice al primăriei, tot ca premiu de la borfașul de partid?!
7.      Unde sunt sponsorii bandiților din primărie și PDL?! Când a fost afacerea cu cântatul lui Igelasias bandiții PDL Mureș și abonații bandiților PDL Mureș au sărit cu banul! De la Aquaservul că gagiul pus de porcul pedelist (cu apa scumpă, în caz că ați uitat declarațiile dejecției de la primărie și ale retardatului său ilegal), până la Bența cel în insolvență, toți au simțit nevoia să cotizeze! Poate verifică DNA posibilii bani negri spălați și poate verifică bandiții de mari români cum lichelele astea nu sponsorizează 1 decembrie sau 24 ianuarie, dar aruncă cu banii atunci când porcul pedelist le sugerează că ar fi frumos să cotizeze la afacerea pe primărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.