sâmbătă, 17 mai 2014

Dumnezeu cu mila, ce poate fura pedelistul pentru pedelistul Maior, pe motiv de FCM/ASA!Dumnezeu cu mila, ce poate fura porcul mare pedelist pentru pedelistul Clodu Maior, pe motiv de FCM/ASA!
Anul trecut, pungașul mare PDL Mureș dedica pedelistului întreținut de borfaș, Maior 1,7 milioane de euro din bani publici, ca păcăliciul cu echipa scoasă în campania porcului mare portocaliu să joace în a doua divizie! Dacă promovează, să vedeți acum hoție a porcului PDL pentru întreținutul PDL Mureș!
 Cam cât ar fura porcii PDL Mureș din banii publici? 4 milioane de euro ajung? Aproape două milioane cu dedicație de partid de la pușlamaua portocalie pentru divizia a doua, pentru prima potlogarul poate aloca 4 milioane!Ne mai amintim cum porcul PDL Mureș a încercat să pună mâna pe locul de prima divizie a lui Corona Brașov și se lăuda că lasă milionul de euro cadou brașovenilor, doar să îi dea porcului lui de partid locul de prima divizie! Dacă mai adăugăm că lepădătura PDL Mureș a mai dedicat 700.000 de euro pentru porcul Țerbea, din fericire, bani de care lepra lui de oraș nu s-a bucurat, aveți imaginea hoției porcilor PDL Mureș și a leprelor de români care votează pentru hoții etnici și pentru retradații etnici ai porcului etnic. ASA în prima divizie, hai să faceți praf tot bugetul, porci PDL Mureș, după ce ați pierdut și milionul de euro pe Moga și  Week-end! Târgu-Mureș, orașul hoției eterne a porcului pedelist și orașul în care SRI trăiește doar prin lupta pentru un primar hoț român!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu