vineri, 23 mai 2014

Bandiții PDL Mureș și vinerea dinainte de alegeri. Mită și de data aceasta sau altceva din banii publici, autocolante, echipă de fotbal?!



Bandiții PDL Mureș și vinerea dinainte de alegeri. Mită și de data aceasta sau altceva din banii publici, autocolante, echipă de fotbal?!
Pentru necunoscători, porcii lui Florea - leprele jegoase și etnice din PDL Mureș - se ocupă de furturi, de manipulare cu sereiști actuali sau foști și cu mită electorală! Cum e vinerea din campania electorală, poate că reamintiți toate furturile și mita dată de porcii lui Florea în campania banditului PDL Mureș în fiecare vineri din campaniile anterioare!
1.     Afacerea echipă pentru potlogarul PDL, pe club întreținut al gășcarului PDL Mureș, Maior! Pentru că porcului PDL Mureș îi ardea buza după ceva voturi s-a dat startul campaniei: găsiți un loc de divizia a doua pentru potlogarul de român din PDL! După eșecul Forex Brașov și Minerul, leprele lui Florea au venit cu AS Sânnicolau Mare, care a cedat la solicitarea primarului PDL de Sânnicolau Mare, cum se lăuda beneficiarul porcului portocaliu, Maior! Anunțul de vineri a costat bugetul local milioane de euro, doar 1,7 milioane de euro fiind dedicația pungașului PDL Mureș pe pedelist anul trecut, 200.000 de euro pentru cumpărarea unei instalații de nocturne, pentru că lepra PDL Mureș are afaceri cu banii voștri! Gunoiul de club a lui Maior a încercat să cumpere și loc de prima divizie, de la Corona Brașov. De ce mereu de la Brașov? Pentru că acolo e patria porcului de partid!

2.     Afacerea mită pentru Băsescu! Porcii lui Florea au dat tichete cadou de 100.000 de euro, dedicate ilegal pe Real, profesorilor pupincuriști. Loazele au luat tichetele din banii furați de porcul pedelist și probabil că au și votat pentru alegerea banditului PDL Mureș!
3.     Afacerea autocolante pe  vandali imaginați de Bretfelean, datul afară din SRI, care suge ordinul și obligația la Florea în campanie. Insul a fost prins cu poliția locală subordonată și prestatoare pentru mafiotul PDL Mureș, lipind, pentru porcul pedelist, autocolantele pe care le găsiți pe licitatiapublica.ro, 1900 de euro, 3000 de exemplare. Vandalii au fost imaginați de porcul PDL Mureș și în ele era prezentat candidatul porcilor PDL Mureș care luptă cu alte partide și mafioți care vot ataca orașul. Desigur, SRI Mureș a acoperit colegial golănia sereistului ratat și a porcului etnic de la primărie, DNA-ul lui Curcă a acoperit hoția pungașului PDL Mureș și parchetul s-a făcut că plouă, considerând, probabil, că 1900 de euro e flo(a)rea la ureche! 

Prins cu campania electorală pe borfașii din poliția  locală Florea a dat vina e Bretfelean, e fost ofițer SRI, știe ce vorbește, iar anul trecut l-a cărat pe Bretfeanus în delegația folclorică a primăriei, în Grecia, iar anul acesta porcii lui Florea au făcut tabără de pictură cu polițiștii locali, pentru că o mână spală pe alta și amândouă hoția etnică, votul dirijat al porcului etnic, manipularea securistă proastă,  cu seresime ordinare, cu jeguri date afară nu degeaba din serviciile secrete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.