miercuri, 14 mai 2014

Gunoiul agramatului pentru retardat. Să ghicim, în câte ore porcii lui Florea vor copia mizeria asta și o vor semna birou de presă al primăriei, pe siteul pe banii publici?


Gunoiul agramatului pentru retardat. Să ghicim, în câte ore porcii lui Florea vor copia mizeria asta și o vor semna birou de presă al primăriei, pe siteul pe banii publici?
De pe siteul agramatului care face imagine unui retardat:
În aceste zile s-a turnat al doilea strat asfaltic, de uzură, pe strada Bucinului, urmând ca în perioada imediat următoare să se mai finalizeze câteva locuri de parcare rămase restante. Prezent în zona de lucrări, viceprimarul Claudiu Maior a declarat : "Anul trecut am finalizat strada paralelă, Busuiocului iar anul acesta finalizăm strada Bucinului, cu alei, cu platforme, cu parcări, în aşa fel încât zona să fie una reînoită. Ştiu că aici, în această parte a cartierului Tudor Vladimirescu stau mulţi oameni în vârstă, pensionari şi tocmai de aceea am pus accent pe aceste lucrări pentru a schimba imaginea cartierului. Aşa cum am promis, încet, încet vom ajunge să reabilităm fiecare cartier al oraşului. Tronsonul pe care astăzi se asfaltează are o lungime de 760 m, trotuarele au o suprafaţă de 1600 de metri pătraţi iar parcările refăcute au o suprafaţă de 1580 metri pătraţi.” - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/strada-bucinului-ultimele-retusuri.html#sthash.dHKbfwwd.dpuf
Puneți un pronostic, în câte ore borfașii lui Florea vor copia inepția agramată cuvânt cu cuvânt pe siteul pe bani publici tîrgumureș.ro și o vor semna iarăși birou de presă al primăriei, ca și cum rudele de pedelist rupt în dos și actorașii cu campanie… guristă pentru borfașul PDL scriu pentru insul cu… ușă în primărie?! Angajați cinstiți ai primăriei, ia citiți legea avertizorului public și vedeți ce scrie acolo de politizarea instituției, angajarea rudelor, folosirea bunurilor în scopuri dubioase și despre asumarea de calități ilegale și dați porcilor PDL Mureș peste botul infect și etnic și rudelor proaste aduse de borfașii ăștia în primărie, servicii, poliție locală.
P.S. Bandiții lui Florea au copiat rahatul lui Chiorean, de data fără mizeria de birou de presă al primăriei, dovadă că până și scursurile etnice mai gândesc.

În aceste zile s-a turnat al doilea strat asfaltic, de uzură, pe strada Bucinului, urmând ca în perioada imediat următoare să se mai finalizeze câteva locuri de parcare rămase restante. Prezent în zona de lucrări, viceprimarul Claudiu Maior a declarat : " Anul trecut am finalizat strada paralelă, Busuiocului iar anul acesta finalizăm strada Bucinului, cu alei, cu platforme, cu parcări, în aşa fel încât zona să fie una reînnoită. Ştiu că aici, în această parte a cartierului Tudor Vladimirescu locuiesc mulţi oameni în vârstă, pensionari, şi tocmai de aceea am pus accent pe aceste lucrări pentru a schimba imaginea cartierului. Aşa cum am promis, încet, încet, vom ajunge să reabilităm fiecare cartier al oraşului. Tronsonul pe care astăzi se asfaltează are o lungime de 760 m, trotuarele au o suprafaţă de 1600 de metri pătraţi iar parcările refăcute au o suprafaţă de 1580 metri pătraţi.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.