vineri, 23 mai 2014

O altă manipulare etnică a bandiților de români: afișe cu culorile steagului Ungariei! Ca la hoții etnici din Târgu-Mureș!



O altă manipulare etnică a bandiților de români: afișe cu culorile steagului Ungariei! Ca la hoții etnici din Târgu-Mureș!
O altă mizerie de campanie electorală a unor borfași de români! Dacă acum 2 ani erau vandalii imaginați de un sereist jegos, în campania  pentru tatăl etnic al jegurilor cu afaceri PDL pe primărie, acum sunt afișele în culorile steagului Ungariei, roșu-alb-verde, lipite, de ce să ne mirăm, exact lângă afișele lui Florea! Au băgat, iar, fitile etnice porcii lui Florea? O nouă manipulare a retardaților foști la SRI pentru jegul de la primărie? Știm, e Târgu-Mureș și până și SRI luptă pentru un potlogar român ca primar, dar să vii în campania pentru europarlamentare cu rahaturi de genul: PSD și UDMR vând Târgu-Mureșul! O veste proastă, orașul e furat deja de porcii din PDL Mureș, care sunt ocrotiți de servicii și DNA, iar asta cu UDMR vinde UMF sună ca dracul după ce UDMR a votat pentru retardatul lui Florea, în contul dedicației de 900.000 de lei din bugetul local pentru Peninsula înregistrată pe fostul/actualul consilier al lui Borbely! Ce face UDMR, porci români?!
P.S. Căutați licitațiile și aflați dacă nu i s-a întâmplat iar banditului din primărie să mai cumpere afișe și autocolante pentru campania bastardului PDL, pe magazin FCM sau pe ce vrea porcul etnic suprem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.