duminică, 18 mai 2014

Unii fac alergie la vecini români, alți români au atacuri rasiste la… rromi. Rasiștii lor și rasiștii noștri



Unii fac alergie la vecini români, alți români au atacuri rasiste la… rromi. Rasiștii lor și rasiștii noștri
În cază că ați uitat cum șmecherul ales etnic, de români, dar mare iubitor de rromi atunci când făcea afaceri cu Bența cu locuințele pentru rromi de 120.000 de lei bucata, mare iubitor de secui, pe care îi curta și pentru care semna, pentru capitală europeană (sic!), dar cu aversiune pentru UDMR atunci când nu dedică 900.000 de lei din bani publici pentru Peninsula (Curtea de conturi, ia verifică asta, ca și dedicația porcului pedelist pe pedelistul Maior, cu 200.000 de euro instalația de nocturnă cumpărată din banii publici de către porcul PDL!).
Si pe mine m-ar deranja sa-mi apara o satra in fata casei. Trebuie sa recunoastem acest lucru: trebuie sa-i disciplinam acasa prin politici clare”) la adresa persoanelor apartinand comunitatii rome incalca dreptul la demnitate a persoanelor apartinand acestei comunitati. Colegiul a constatat ca declaratiile mai sus mentionate constituie fapte de discriminare potrivit art.2, alin.1 si art. 15 din O.G. nr. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, republicata si a aplicat sanctiunea amenzii contraventionale in valoare de 4000 lei.   

http://www.realitatea.net/nigel-farage-nu-vreau-sa-am-vecini-romani_1441788.html
Nigel Farage a şocat ascultătorii unui post de radio din Londra atunci când a dezvăluit că nu vrea să aibă vecini români, într-un interviu acordat LBC, relatează International Business Times UK, în pagina electronică de sâmbătă.
Farage a declarat că îşi menţine un comentariu anterior potrivit căruia ar fi "îngrijorat" dacă alături de el s-ar muta nişte români. Liderul UKIP a invocat statisticile privind infracţiunile comise de români. "Am fost întrebat dacă aş fi îngrijorat în cazul în care un grup de români s-ar muta lângă mine. Dacă trăieşti în Londra cred că ai fi" îngrijorat, a declarat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.