joi, 15 mai 2014

În caz că ați uitat cum leprele PDL Mureș strângeau voturi pentru fiica șefului, cu pupincurismul adecvat, lăsându-l acasă pe Simion Costea, profesionistul!



În caz că ați uitat cum leprele PDL Mureș strângeau voturi pentru fiica șefului, cu pupincurismul adecvat, lăsându-l acasă pe Simion Costea, profesionistul!
Avem noi alegeri pentru parlamentul european, să vedem pe cine votează acum pungașii din PDL Mureș!
În urmă cu 5 ani, porcii lui Florea făceau propagandă și strângeau semnături pentru lingvista de geniu EBA, fiica tatălui său din PDL, lăsând fără sprijin un profesionist, Simion Costea, care a fost consilier de Frunzăverde la Bruxelles! Dacă ne amintim bine, candida și un alt profesor de la Petru Maior, Maria Georgescu, pe care retardatul lui Florea o anunța și dată afară din partid mai acum vreo 2 ani! Pe cine mai lingușesc pungașii lui Dorin Florea și hoții lui patentați, în lipsa fiicei șefului de partid?!  Ce frumos ar fi fost ca hoții lui Florea să fie cu EBA din nou și cu autocolante din banii furați târgumureșenilor de porcul pedelist, pe care javrele din poliția locală le-ar fi lipit, cum le-au lipit în campania pungașului PDL Mureș (1900 de euro, 3000 de exemplare, magazin FCM, cum apare pe licitatiapublica.ro singura afacere de gen a hoților din primăria Târgu-Mureș), afacere pentru care porcul pedelist face tabere de pictură cu poliția locală a sereistului dat afară pentru încălcarea gravă a statutului SRI, Bretfelean, pe asociație care nu e culturală și care nu apare nici în lista cu asociații și ONG a porcului de la primărie, listă afișată pe site! Vultur albastru, după câte pahare sau era calul verde de pe pereți?! Căutați la licheaua de la primărie Asociația culturală Vulturul albastru pe care pungașul face tabere de pictură cu sereistul dat afară, dar dus de Florea în delegații… folclorice ale primăriei! Oare grecii au știut că fostul sereist a fost înfipt în delegație ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.