vineri, 30 mai 2014

Bandiții lui Florea au copiat pe bani publici gunoaiele de pe siteul lui Chiorean. Pupincurism pentru Maior, de la viermi! A murit, cumva, Florea, dacă a rămas întreținutul să își facă imagine pe banii publici, nu doar prin presa controlată cu notar de intermediarul porcului pedelist, adică de Cătană?! Porcii lui Florea au copiat 5 articole de la agramat pentru retardat!



Bandiții lui Florea au copiat pe bani publici gunoaiele de pe siteul lui Chiorean. Pupincurism pentru Maior, de la viermi! A murit, cumva, Florea, dacă a rămas întreținutul să își facă imagine pe banii publici, nu doar prin presa controlată cu notar de intermediarul porcului pedelist, adică de Cătană?! Porcii lui Florea au copiat azi 5 articole de la agramat pentru retardat!

Cum era de așteptat, tot ce apare legat de Maior la rahatul lui Chiorean, individul plătit să îi facă imagine bună întreținutului și ilegalului lui Maior, dovedit astfel prin sentință judecătorească și cu probleme mari la ANI, apare pe siteul controlat de porcii de partid ai derbedeului mare PDL Mureș! Care e exact pe bani publici, dar e folosit de leprele lui Florea ca propagandă de partid! Cum de ați ratat, viermi, campania pedelistă a porcului candidat, cu mesajele cu UDMR vinde Târgu-Mureș, Ardeal sau UMF și aici? Javre bețive și cu anturaj cu sereiști ratați, sunteți pe banii publici, nu să faceți campanie pentru toți retardații lui Florea!
Copiile postate azi, pe tîrgumureș.ro:

Printr-o dreaptă aşezare a lucrurilor, Ziua Înălţării Domnului este şi ziua de pomenire a tuturor eroilor neamului românesc, dublu simbol al sacrificiului în numele unui ideal.

În cadrul ceremonialului religios şi militar ce a avut loc la Cimitirul Eroilor din Tîrgu Mureş, joi, 29 mai, viceprimarul Claudiu Maior a depus o coroană de flori din partea municipalităţii.

„Gândul ne poartă astăzi către eroii, luptătorii români, ostaşii din toate timpurile şi din toate locurile, care s-au jertfit pe câmpurile de bătălie ori în lagăre şi închisori, pentru a-şi apăra ţara şi credinţa. Sărbătoare a creştinătăţii şi moment de adâncă reflecţie asupra învăţămintelor istoriei, ziua de azi uneşte, pentru veşnicie, împărăţia cerurilor cu glia sub care îşi dorm somnul eroii şi martirii noştri. Cu gândul şi cu inima la ţară, ei s-au înălţat la ceruri, pentru ca noi să ne putem înălţa, ca neam, aici pe pământul pe care l-au apărat cu preţul vieţii”, a spus viceprimarul municipiului.

Zi de sărbătoare, joi, 29 mai, la Colegiul Agricol "Traian Săvulescu"!

Alături de părinţi, de profesori, de colegi şi de prieteni, absolvenţii au participat cu emoţie la momentele festive ale acestui eveniment unic.

"Vă invit să-i aplaudăm pe absolvenţii de astăzi. Fetele sunt frumoase, băieţii sunt eleganţi. Este un moment special, în care aceşti tineri pornesc pe un nou drum. Ei vor fi generaţia de mâine a oraşului: specialiştii, profesioniştii, antreprenorii care vor duce mai departe zestrea Tîrgu Mureşului. Dragi absolvenţi,vă transmit salutul călduros la primăriei! Oraşul vă sprijină şi contează pe tinereţea voastră. Mulţumesc domnului director Dumitru Matei pentru buna colaborare şi vă asigur că, şi pe mai departe, oraşul va însemna ACASĂ pentru voi. Felicitări şi mult succes!", a spus viceprimarul Claudiu Maior, prezent la festivităţi.

Zâmbete, lacrimi, îmbrăţişări, multe emoţii şi… mândria de a fi absolvent… Pe scurt, aceasta ar fi caracterizarea zilei de joi, 29 mai 2014, pentru absolvenţii Liceului Tehnologic ”Electromureş”. Ziua festivă de absolvire a liceului, ultima strigare a catalogului, ultimul clopoţel !

”Mă bucur că sunt alături de dumneavoastră în această zi festivă. Vă felicit, vă urez succes şi vă transmit cele mai bune urări din partea Primăriei Tîrgu Mureş. Oraşul are nevoie de tinereţea şi entuziasmul vostru. Sunteţi generaţia ce va purta pe mai departe frumuseţea oraşului”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.

Institutul de Studii Multiculturale Alpha, în colaborare cu Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureş şi Institutul de Studii socio-umane „Gheorghe Şincai” al Academiei Române organizează, în perioada 29-30 mai, o conferinţă internaţională de amploare, intitulată "Globalizare, dialog intercultural şi identitate naţională" (ediţia I), la care sunt înscrişi peste cinci sute de participanţi, cadre didactice universitare, cercetători şi doctoranzi, din România şi din străinătate.

Conferinţa se derulează în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş, Primăria Municipiului Tîrgu Mureş şi Uniunea Scriitorilor din România. Prezent în Aula Magna a Universităţii, la deschiderea festivă de joi, 29 mai, viceprimarul Claudiu Maior a declarat: ”Este o mândrie să mă aflu alături de dumneavoastră. Mă bucur că una dintre universităţile de top ale Tîrgu Mureşului, Universitatea ”Petru Maior” întăreşte numele oraşului pe harta cercetării, a dezvoltării, a identităţii naţionale şi a multiculturalismului. Cred că nu se putea alege un oraş mai potrivit decât Tîrgu Mureşul pentru a se vorbi despre multiculturalitate. Vă transmit, atât în numele Primăriei, cât şi al meu personal, sincere felicitări pentru această primă ediţie a conferinţei, aici, la Tîrgu Mureş. Le doresc mult succes tuturor celor care participă la acest eveniment academic, atât celor din străinătate cât şi celor din ţară şi sper ca el să devină o tradiţie pentru municipiul nostru.”

oi, la Teatrul de Vară din Tîrgu Mureş au avut loc festivităţile de absolvire a Liceului teoretic cu profil sanitar Gheorghe Marinescu. Prezent la manifestare, alături de sutele de părinţi, profesori şi absolvenţi, viceprimarul Claudiu Maior le-a transmis absolvenţilor salutul şi felicitările Primăriei Tîrgu Mureş. " Sunteţi cei care vor avea grijă de sănătatea noastră, de sănătatea oraşului. Vă felicit pentru drumul parcurs până acum. Este doar începutul. Meseriile pentru care vă pregătiţi sunt unele dintre cele mai frumoase şi mai importante pentru comunitate. Veţi îngriji bolnavi, veţi vindeca suferinţe. Ce poate fi mai frumos ? Vă doresc bucurii şi succes în carieră şi în viaţă şi vă asigur că întotdeauna veţi găsi în noi, în primărie, un sprijin în cariera voastră profesională şi în viaţa personală. Mulţumesc domnului director Cristian Vulc pentru invitaţie şi transmit felicitări întregului corp profesoral de la Liceul teoretic cu profil sanitar Gheorghe Marinescu din Tîrgu Mureş, " a spus Claudiu Maior în alocuţiunea sa.
Promoţia 2014 a Colegiului Naţional “Unirea” a trăit emoţiile festivităţii de absolvire a liceului. Momentul festiv a avut loc joi, 29 mai, la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Tîrgu-Mureş. ”Vă felicit, dragi absolvenţi ! De astăzi sunteţi consideraţi adulţi şi deciziile pe care le veţi lua vor cântări mult pe parcursul vieţii. De aceea, vă rog să vă amintiţi de sfaturile şi de învăţămintele primite de la profesorii voştri, de la părinţi şi de la toţi cei care v-au educat. În numele primăriei şi al meu personal, vă felicit şi vă asigur de tot sprijinul administraţiei locale. Sunt emoţionat, pentru că acum 20 de ani eram şi eu absolvent al Liceului Unirea. Şi atunci, ca şi acum, colegii, elevii români şi maghiari dădeau frumuseţe liceului şi oraşului. Şi asta ne dorim şi de acum încolo pentru următorii 100 de ani.”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. Elevii vor continua în zilele următoare sărbătoarea la banchetul de absolvire, urmând apoi să intre din data de 10 iunie în febra examenului de bacalaureat.

Iar originalele au fost postate pe jegul lui Chiorean ieri, dovadă că leprele lui Florea sunt proaste și gândesc exact cu un singur coi! De ce nu ați copiat, porcilor, autocolantele din campania lui Florea, cu lipici, dimensiuni, textură și amplasare exact cu cele ale lui Florea, dovadă că lepra de român pupincurist e proastă de bubuie și sereistul ratat i-a învățat iar prostii ieftine pe curvele politice PDL Mureș?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.