vineri, 16 mai 2014

Fanatik scrie că Craiolguța nu are voie să promoveze. Același lucru nu îl avea voie FCM Târgu-Mureș și bandiții lui Florea și ai lui Maior au călcat legea în picioare cu Duru la butoane!


Fanatik scrie că Craiolguța nu are voie să promoveze. Același lucru nu îl avea voie FCM Târgu-Mureș și bandiții lui Florea și ai lui Maior au călcat legea în picioare cu Duru la butoane!
Pentru bandiții care și-au tras loc de divizie în campania lui Florea, cu loc cumpărat prin primar PDL de Sânicolau Mare, nu a funcționat regula sau mafia porcului PDL Mureș a fost mai tare ca regulamentul?!Atenție, bandiții lui Maior și ai lui Florea au încercat să cumpere loc de prima divizie de la Corona Brașov și bandiții lăsau și milionul de euro dedicație, pentru drepturile TV!
Curtea de conturi, verifici dedicația porcului portocaliu pentru pedelist, de 1,7 milioane de euro, instalația de nocturnă cumpărată de borfașul PDL cu 200.000 de euro din banii târgumureșenilor și pentru care lepra PDL nu plătește chirie sau e mafia potlogarilor etnici PDL Mureș prea mare și interesele SRI prea profunde în păstrarea unui oraș…românesc (sic!)?

Acţionarii majoritari ai clubului CSU Craiova, Adrian Andrici şi Lavinu Beze, au semnat la data de 11.07 2013 un document extrem de important, pe care l-au depus la FRF, înainte de cererea de afiliere trimisă forului condus la vremea respectivă de Mircea Sandu. În documentul respectiv cei doi acţionari se angajează să respecte actualul statut al Federaţiei Române de fotbal, iar în aceste condiţii se angajează, conform documentelor, să respecte direct şi celebrul paragraf al articoului 54. “Au semnat că respectă actualul statut, atunci să îl respecte. Dacă nu îl respectă ne vom adresa chiar şi la comisiile de la TAS. Această contestaţie a noastră nu va avea legătură cu acordarea licenţei pentru CSU, acest lucru nu ne interesează pentru că oricum o vor primi degeaba. Cei de la CSU sînt disperaţi să umble la actualul Statut pentru a fi scos articoul 54″, susţin rivalii CS U. - See more at: http://www.fanatik.ro/exclusiv-20-214438#ad-image-0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.