luni, 26 mai 2014

O nouă manipulare etnică a borfașilor PDL Mureș și a sereiștilor lor ratați? Tot pe banii publici? De la vandali din alte partide în afară de PDL, la udemeriști care…vând Ardealul!



O nouă manipulare etnică a borfașilor PDL Mureș și a sereiștilor lor ratați? Tot pe banii publici? De la vandali din alte partide în afară de PDL, la udemeriști care…vând Ardealul!
Filonul nesimțirii românești și a manipulării ordinare - în campania porcului de român sprijinit de seriștii actuali sau foști – este unul târgumureșean. Doar două dovezi:
1.     În iunie 2012, în campanie electorală a lui Florea, borfașii APM (PDL Mureș) au inventat un atac al vandalilor pe care îl știau doar ei. Nu doar că bandiții identificau răufăcătorii vandali în inșii din alte partide (altele decât porcul PDL Mureș) și în mafia orașului (probabil, în realitate, hoții potlogarului de la primărie și PDL Mureș), dar aveau și autocolantele deja cumpărate pentru atacul vandalilor. Licitatiapublica.ro a demascat hoțul de român care a cumpărat de la magazinul FCM 3000 de autocolante, 1900 de euro, singura afacere cu autocolante pe care o găsiți, dovadă că porcul de primărie și PDL a premeditat atacul imaginar. Întrebat, Florea  dat vina pe sereistului dat afară pentru încălcarea gravă a statutului SRI: Bretfelean e fost ofițer SRI, știe ce vorbește! Beneficiarul reclamei electorale pe bani publici, pe autocolante din banii publici lipite de funcționarii publici l-a dat, astfel, în gât pe Bretfeleanus: e sereist, se pricepe la… manipulări, din moment ce nici SRI nu a confirmat, nici poliția nu a găsit vandalii cai verzi pe pereți! Apoi, Florea s-a revanșat față de poliția locală, cărând pe Bretfelean în delegația folclorică a primăriei în Grecia și organizând cu Vulturii albaștri care nici măcar nu apar ca asociație culturală, doar ca polițiști locali sportivi!, tabără de pictură, de zilele hoției târgumureșene! Pentru că rahatul de campania a borfașului PDL poate fi… pictat frumos, în ce culoare vrea jegul de român!

2.      Afacerea autocolante, mai 2014. Tot la blocuri. Pentru că Florea își pune autocolantele alături de cele anonime și ilegale, în care e atacat UDMR și e atacat PSD. Surpriză, autocolantele lui Florea sunt identice ca dimensiuni, au textura identică, același lipici și chiar și caractere identice. Concluzia logică, până când poliția își face ancheta, dacă nu cumva îi e frică de mafia PDL Mureș: Florea și-a tras autocolantele la grămadă, insul a avut autocolantele ilegal, folosind culorile care semnifică drapelul unei țări și s-a mințit ca porcul… sereist, că UDMR vinde UMF, Ardealul și Târgu-Mureșul, în încercarea disperată de inventa un conflict etnic, o reacție isterică a românilor! De ce pute și aici a manevră învățată de la sereiști? Pentru că bandiții PDL Mureș au atacat mereu UDMR, doar cu pauza când UDMR a votat pentru retardatul lui Florea, pentru că presa a avut articole scrise de sereiști în campania lui Florea, pentru că până și unii ziariști au prestat pupincurism, cu pseudonim, na, că au avut un gram de rușine pentru dedicație, la adresa lui Florea, pentru dedicațiile culturale oferite de bandiții de partid, atacând candidatul maghiar care nu era bun nici de …strungar!
 Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL
Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Autocolante A4
CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 01.04.2012 20:58
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4
Cantitate: 3000.00
(bucata)
Data initiere: 23.04.2012 14:27
Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)
“Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!
Citeste mai mult: Autocolantele pentru diversiunea securistă a primăriei Târgu-Mureș – cumpărate de la Media Factory? Acțiune cu premeditare?! Verifică cineva de ce au fost capabili borfașii pe bani publici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.