luni, 19 mai 2014

Lipitorii de autocolante în campania lui Florea au onoarea să se prezinte: poliția locală a fostului angajat zburat din SRI pentru încălcarea gravă a statului, Bretfelean!



Lipitorii de autocolante în campania lui Florea au onoarea să se prezinte: poliția locală a fostului angajat zburat din SRI pentru încălcarea gravă a statului, Bretfelean!
De Ziua lipitorilor de afișe electorale din banii publici și cu funcționari publici plătiți de prostime,  nu ar fi rău să vă aduceți aminte de golănia bețivanilor, cu vandali dovediți imaginari, știuți doar de PDL și de sereistul zburat din SRI Bretfelean (Bretfelean e fost ofițer SRI…știe ce vorbește). Afacerea porcilor etnici și portocalii, pe licitatiapublica.ro, pe magazin FCM, 1900 de euro, 3000 de autocolante și nu pe Oracler Advertising, cum a mințit javra ineptă a lui Florea cu rol de cretin ingenuu. Tot de ziua lipitorilor de autocolante poate că amintiți cum stârpeau ăștia țiganii cu…cuib. Prostovanii lui Florea și-au dat seama că nu e cazul să spui de funie în casa spânzuratului și pe siteul pe bani publici a apărut la distantă de câteva ore chestia de domnișoare virgine ale curvelor PDL Mureș: POLIȚIA LOCALĂ A EVACUAT PERSOANELE FĂRĂ ADĂPOST!
Tot din rândul alergie la minoritari, căutați bandiții din primărie și poliția locală care mor de grija maghiarilor, amendați pentru că pun etichete bilingve, dar bandiții de români plasează publicația insului cu fizic incomplet și consilier de retardat fără autorizații pentru piețe. Căutați-l pe Bretfelean cu excursii gratuite în Grecia, în delegația…folclorică a lui Florea (ptiu, drace, bine că nu e spion sub acoperire acesta, cal…troian!) și căutați vulturul albastru cu care bandiții lui Florea au făcut tabără de pictură! Un alt cadou pentru poliția locală, pentru lipitul de afișe în campania porcului etnic român de la primărie! Apropo, verificați foștii securiști ce învârt pe vulturul albastru care nici măcar nu apare în lista cu ONG-uri și asociații, dar pentru care banditul PDL Mureș simte nevoia înfrățirii?! Nu ar mânca și gura de polițist local sau de fost sereist și securist ceva în afară de substanța binecunoscută, de la șef?!
Și poate verificați alt ins de la gardienii publici, cum a luat-o în freză de la bandiții PDL și era să facă și pușcărie pe bune. Despre Filip nu am auzit să fie plimbat în delegații folclorice nici măcar în Țara…Oașului și omul nu era capabil să găsească vandali imaginari, ca bețivanii din camarila porcului de la primărie și a borâturii PDL Mureș!

P.S. Poate verificați cui i-a dat pe mână Bretfeleanus, ex SRI, pistol Glock?! Afacere la nivel de țară a bandiților PDL, cu contracte pe firma Lotus și cel puțin 10 astfel de pistoale au ajuns pe mâinile unor slugi care lipeau afișe în campania canaliei PDL Mureș! Și poate verificați cum bandiții lui Bretfelean au blocat o stradă 30 de minute (Coșbuc) pe motiv că șeful și retardatul lui Florea aveau chef să bea o țuică cu prostimea și să halească cozonac și lichelele pipincuriste de sereist au mințit la poliție cum că cetățenii au blocat strada! Cetățenii cu mașinile de poliție locală de la capete de stradă, cretinii cu chipiu care urlau la șoferi: ocolește! Nu vezi că e blocat! Ocolește, mă! Derbedeii pe care porcul din primărie îi trimite și să planteze indicatoare rutiere în fața blocurilor, pentru ca jegul să mai deconteze ceva la Kiss Unicum și la Asphadrum, pentru că orașul o fi etnic, dar nu primește dedicație decât românul din PDL sau maghiarul din UDMR și firmele de partid ale leprelor.




A 9-a înfrăţire a Tîrgu-Mureşului cu un oraş din străinătate – la acest număr ajuns oraşul nostru care urmează ca în scurt timp să-şi primească un nou frate în Grecia. Oraşul Litochoro din regiunea Liptocaria, aflat chiar la poalele Olympului, urmează să semneze curând actele pentru oficializarea relaţiei. Tîrgu-Mureşul este la ora actuală înfrăţit deja cu 8 oraşe din 4 ţări: Ungaria, Turcia, Germania şi Republica Moldova. Aflată în Grecia chiar în timpul sărbătoririi centenarului de la unirea regiunilor Olympului, delegaţia mureşeană formată din reprezentanţi ai municipalităţii a fost onorată de propunerea primarului elen. ”În urma mai multor schimburi culturale organizate la poalele Olimpului, respectiv în regiunea Litochoro, localitatea Liptocaria, ce s-au concretizat în 7 tabere de pictură şi 10 schimburi culturale pe linia ansamblurilor artistice şi etnofolclorice, astăzi, primarul regiunii Lithochoro şi-a exprimat dorinţa ca această regiune să se înfrăţească cu Tîrgu-Mureşul.” a declarat Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.Datorită faptului că ansambluri de dans popular şi artişti participă de câţiva ani încoace deja la festivaluri, tabere şi consursuri în Grecia, această înfrăţire va fi încununată de o continuare culturală benefică ambelor oraşe. ”Pe noi ca tîrgumureşeni nu face decât să ne onoreze această propunere, vom acţiona de aşa natură încât schimburile interculturale între românii din Transilvania şi aromânii din zona Litochoro să continue.”a spus Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.La întâlnirea dintre oficialităţi au avut loc şi schimburi de cadouri. Tîrgu-mureşenii au oferit simboluri ale oraşului.  Iar grecii o carte reprezentativă a zonei Olympului. Actele pentru oficializarea înfrăţirii oraşelor vor fi semnate în curând, urmând ca Tîrgu-Mureşul să primească cel de-al 9-lea frate european. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tirgu-muresul-se-infarteste-cu-un-oras-grecesc.html#sthash.ui3YjaHX.dpuf

  Direcția Poliția Locală Tîrgu-Mureș are deosebita onoare de a vă invita să luați parte la manifestările dedicate Zilei Poliției Locale din România care se vor desfășura miercuri, 21.05.2014, ora 11.00, la Cinema Arta din Tîrgu- Mureș, după următorul program:

     Ora   11.00 

     -Şedinţa festivă în Sala de Proiecţie ,,Arta” – Cinema Arta .

     Ora 11.45

     - Exerciţiu privind ,, descoperirea şi anihilarea unor colete suspecte amplasate în spaţiul public ”, organizat cu sprijinul Compartimentului Pirotehnic din cadrul Sectorului Antiterorist al Direcţiei Judeţene de Informaţii      Mureş.

     Ora 12.15

      -        Prezentarea tehnicii din dotare (stand informativ);

      -        Exerciţiu de dresaj canin (exemplare din rasele rottweiler şi ciobănesc belgian aparţinând Poliţiei Locale);

      -        Prezentarea patrulei călare.





     DIRECTOR EXECUTIV

   POLIŢIA LOCALĂ TG.MUREŞ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.