duminică, 25 mai 2014

Noi dovezi că borfașii cu autocolante identice cu cele ale candidatului Florea (comparați și denunțați banditul în cauză care și-a făcut campanie mincinoasă!) au murdărit orașul, cum clamau proștii din poliția locală că au făcut peneliștii cu afișele lorNoi dovezi că borfașii cu autocolante identice cu cele ale candidatului Florea (comparați și denunțați banditul în cauză care și-a făcut campanie mincinoasă!) au murdărit orașul, cum clamau proștii din poliția locală că au făcut peneliștii cu afișele lor
Până când BEC, BEJ, CNCD și poliția vor avea răspuns la manipularea etnică a borfașului de român care face autocolante identice cu cele ale lui Dorin Florea și ilegale pe deasupra (pentru că borfașul etnic nu citește legea care interzice folosirea culorilor într-un mod care trimite la drapelul unei țări!), alte dovezi ale mizeriei făcute de borfaș! Desigur, polițiștii locali recompensați de Florea cu excursii în Grecia, în delegația folclorică a primăriei, cu tabere de pictură cu vulturii albaștri de la SRI, nu au dat jos autocolantele. Nu-i nimic, au rămas mărturie pentru poliția poliție și pentru BEC! Aferim, cretini pupincuriști de dos pedelist!
P.S. Cât de bou trebuie să ajungi să pui autocolantele la grămadă, cu un drum  și cât de proști trebuie să îi crezi pe târgumureșeni să minți ca porcul democrat că vin maghiarii de la UDMR și vând Târgu-Mureș, UMF și Ardealul! Cui îl vând? Porcului etnic de la PDL Mureș?! Totuși, porcii au avut decența să îl lipească pe Florea la afișier, iar autocolantele porcului mincinos și sprijinit de sereiștii ratați au fost lipite pe sticlă, că, deh, vandalii imaginari ai lui Florea sunt prezenți și aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu