duminică, 25 mai 2014

Candidatul la europarlamentare Dorin Florea și-a făcut și autocolante ilegale în culorile drapelului Ungariei și altele în care atacă PSD?!



Candidatul la europarlamentare Dorin Florea și-a făcut și autocolante ilegale în culorile drapelului Ungariei și altele în care atacă PSD?!
Fapt: Târgu-Mureșul este plin de autocolante electorale ale lui Florea. Ele sunt puse exact lângă autocolantele cu PSD suntem hoți și cu cele care sunt ilegale, în culorile care reprodus steagul Ungariei, în care se inventează că UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul!
 Fapt: autocolantele au același lipici, același dimensiuni și chiar și caracterele par identice! Concluzia, până la ancheta poliției? Florea are autocolante ilegale, în care înjură UDMR-ul care a și votat pentru retardatul lui! Români, acceptați ceva ce pute iar a manipulare a porcilor din SRI luați la piept de golanii PDL Mureș? Acceptați posibila decontare din banii publici și lipirea autocolantelor tot de poliția locală datoare pentru vulturii albaștri de la zilele târgumureșene? Acceptați ca niște potlogari de români să creeze isterie etnică, împotriva maghiarilor și să vă fure votul pe manipulări barbare, de anul 1990?! 

 Pentru cei care verifică ca șmecherașul PDL să nu fi cheltuit iar banii primăriei pe campania lui, autocolantele au 21 cm lungime și 14,5 cm lățime! Căutați ce au cumpărat proștii din primărie, să nu ne mai trezim că bandiții mint că e ceva pe Oracler Advertising când autocolantele de campanie a pedelistului nesimțit erau pe magazin FCM sau viceversa!
 (7) Sunt interzise afişele electorale care combină culorile într-o succesiune care reproduce drapelul României sau al altui stat.   
P.S. În ultima campanie electorală borfașii din poliția locală ai lui Bretfelean -tabără de pictură cu vulturași - albaștri lipeau autocolante în campanie lui Florea, din banii publici, cu funcționarii publici, asta ca idee despre ce pupincuriști vorbim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.