miercuri, 14 mai 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș care vor să facă praf 300.000 de lei, pe vreun gunoi abonat din camarilă și PDL Mureș, pentru ghidul cultural sportiv - fac tabere de pictură cu poliția locală care a lipit autocolante pentru banditul PDL Mureș !



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș care vor să facă praf 300.000 de lei, pe vreun gunoi abonat din camarilă și PDL Mureș, pentru  ghidul cultural sportiv - fac tabere de pictură cu poliția locală care a lipit autocolante pentru banditul PDL Mureș ! Pentru că banditul din primărie nu îl trimite pe Bretfelean ex. SRI doar în Grecia, în delegația...folclorică a primărie!
Găinarii din Primăria Târgu-Mureș nu vor să dea 300.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii neamului, dar oferă 300.000 de lei pe vreo cătană PDL sau pe altă scursură din camarilă pentru…ghidul sportiv al municipiului, adică pentru neamul prost!
Ce să vezi, bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să facă praf 300.000 de lei pentru așa-zisul ghid cultural și sportiv al orașului. În orașul în care casetele primăriei ajung la TV PDL (Știi TV al lui Cătană și nevast-sa), în care Monitorul primăriei e publicat pe firma lui de întreținutul porcului PDL Mureș, în care păcăliciul ia publicitatea de la porcul lui de partid și o dă presei prin notarul care aranjează cartelul leprelor de români, în orașul în care porcul pedelist face sondaje de opinie pe subordonatul pedelist Mircea Munteanu(5000 de euro, Curtea de conturi, ia notițe!), bandiții din primărie și PDL fac tabără de pictură pe o asociație, Vulturul albastru, care nu apare pe siteul oficial ca fiind asociație sau ONG! 
Mai mult, există o asociație sportivă cu acest nume, pe adresă și număr de poliție locală, semn că banditul din primărie are afaceri pe polițiștii sereistului Bretfelean, după ce porcii ăia au lipit autocolante în campania lăturii PDL Mureș, cu vandalii imaginați la băutură de lichele lui Florea și de porcii de români școliți ca în 1990 la SRI! 
Pentru leprele lui Florea, poate băgați afacerea poliție locală și întreținut Bretfelean (zburat din SRI de la Maramureș, pentru încălcarea gravă a statutului SRI!) în ghidul vostru, ca să știe românii care votează borfașul de român pe ce bani și pe ce afaceri ale prostovanilor trimiși să lipească afișe electorale pentru lepădătură se fac praf banii publici! Tabără de pictură cu sereistul ratat de la poliția locală, ce mai urmează, festival de muzică... ușoară cu jandarmul prestator la mizeria de televiziune PDL cu casetele din primărie, pe asociația pe care încasează banii publici de la primări PDL, la Oarba de Mureș sau aiurea?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.