duminică, 25 mai 2014

Ca să nu aibă unii emoții: sesizări făcute pentru campanie cu autocolante ilegale și probabil puse tot de derbedeul PDL Mureș, în sfânta tradiție a manipulării cu maghiarii care fură sau vând Ardealul!Ca să nu aibă unii emoții: sesizări făcute pentru campanie cu autocolante ilegale și probabil puse tot de derbedeul PDL Mureș, în sfânta tradiție a manipulării cu maghiarii care fură sau vând Ardealul!
Ca să nu aibă unii emoții: sesizări la BEC, BEJ, CNCD, Poliție, poliție Târgu-Mureș, PSD, UDMR, SRI și DNA, în presă. Aflăm astfel cine are curaj să muncească la potlogăriile derbedeilor etnici din Târgu-Mureș.
Faptele sunt: ai lui Florea au lipit autocolantele exact unde sunt autocolantele anonime (doh!) contra PSD și UDMR, autocolantele au același dimensiuni, lipici, textură și se pare că și caracterele sunt la fel, ceea ce poate fi o dovadă că porcul pedelist e prost de bubuie sau nu îi pasă că minte pe față și că poate fi prins! Așadar, autocolante pentru care e bănuit Florea ca beneficiar și mitoman al campanie contra celor care l-au votat și pe întreținutul porcului pedelist în primărie!
 Grav este nu doar asta, ci și pentru că potlogarii de români au făcut autocolantele… ilegale! Conform legii 33 din 2007, articolul 40, e interzisă folosirea culorilor într-o succesiune care reprezintă steagul (aici al  Ungariei, pentru că bastarzii ăștia care se dau și sereiști cred că românului trebuie să îi arăți în roșu-alb-verde cine…fură Ardealul și Târgu-Mureșul furat deja de bandiții PDL Mureș!). Păcat că nu am descoperit și că bandiții de polițiști locali au lipit iar autocolantele din banii publici pentru lepra etnică PDL Mureș, dar încă nu e târziu să descoperim și asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu