miercuri, 14 mai 2014

Prostovanii de la TVR i-au făcut reclamă electorală lui Ponta cel cu calitatea de venit la festival prin contract PSD!Prostovanii de la TVR i-au făcut reclamă electorală lui Ponta cel cu  calitatea de venit la festival prin contract PSD!
http://www.stiripesurse.ro/ponta-a-anuntat-din-ce-bani-a-platit-avionul-pentru-deplasarea-la-eurovision/

Premierul Victor Ponta a  anuntat ca deplasarea la Copenhaga, pentru Eurovision a fost acoperită de către PSD, intrucat partidul are incheiat un acord cadru cu firma de avioane a lui Ion Tiriac:

”Avem un contract cadru cu firma domnului Tiriac. Daca este nevoie sa mergem intr-un judet anume, mergem. Contractul este pe partid. Pentru ca si Daciana este candidat al PSD, am mers cu avionul la Copenhaga”, a spus  Ponta la RTV.
De urmărit dacă Ponta își va aduce aminte de asta atunci când PSD va trebui să anunțe sponsorii din campania micului Titulescu! Iar dacă afacerea lui Țiriac e una pe bune, poate se verifică ce interese avea Țiriac la altă afacere cu avioane:

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare in situatii de urgenta, conform informatiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarna organizat la Guvern, potrivit Mediafax.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16493997-ion-tiriac-banca-donat-cate-avion-turbojet-pentru-misiuni-umanitare.htm
"Astazi, cineva a hotarat sa faca un gest onorabil si sa doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviatie. Domnul ministru Arafat, impreuna cu Inspectoratul General de Aviatie, dupa ce intocmiti documentele, va rog sa faceti public acest lucru, pentru ca acest gest va salva in viitor foarte multe vieti", i-a spus vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat, in cadrul comandamentului.

Ulterior, la finalul reuniunii, Dragnea a precizat pentru jurnalisti ca este vorba, de fapt, de doua avioane turbojet care au fost donate statului de catre o persoana fizica si, respectiv, o banca, fara nicio legatura intre acestea.

La insistentele presei, Dragnea a confirmat ca persoana care a donat unul dintre cele doua avioane este omul de afaceri Ion Tiriac, adaugand ca este vorba de un gest deosebit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu