marți, 13 mai 2014

Bandiții lui Dorin Florea copiază rahatul de la siteul lui Chiorean și îl semnează birou de presă al primăriei! Un șut în dos trepădușilor etnici și… plagiatori?!



Bandiții lui Dorin Florea copiază rahatul de la siteul lui Chiorean și îl semnează birou de presă al primăriei! Un șut în dos trepădușilor etnici și… plagiatori?!
Că în primăria Târgu-Mureș au ajuns toate neamurile proaste, scursurile de partid și leprele cu familii care au cercetat prin DNA, PNA, Curtea de conturi sau altceva borfașii PDL Mureș nu e un secret. Că porcii lui Florea sunt și plagiatori o demonstrează articolul copiat de pe siteul lui Chiorean, care este semnat: birou de presă al primăriei! Pe bune, lepre idioate?! Florea, un șut în dos la nemernicii care au mai copiat rahaturile lui Chiorean de pe afacerea lui particulară și le-au semnat birou de presă al primăriei?! Cât de proști sunt cei care lasă o ceată de cretini români să politizeze instituția, să facă reclamă la retardatul lui Florea și să dea limbi la dosul jegului PDL?!


Bandiții lui Dorin Florea au copiat mizeriile agramatului de la siteul lui Chiorean, pe siteul pe banii publici. Mai acceptați ca bandiții PDL Mureș să vă folosească banii publici și instituția pentru troglodiții de partid și pe scursurile aferente?!
Pentru românii adevărați, mizerie copiată de la agramat, postată pe siteul pe bani publici. Să ghicim, dacă era primar maghiar cum îi mai rupeați… fâșul! Dacă jegul în cauză e român, mucles?!
 Lucrări în plină desfăşurare în Piaţa Mărăşti din Tîrgu Mureş. Zona este una intens circulată, fiind rută ocolitoare a centrului municipiului Tîrgu Mureş, în special pentru maşinile de peste 3t. ”Am demarat la începutul acestei săptămâni lucrări de asfaltare şi în zona Pieţii Mărăşti. S-a frezat în totalitate stratul vechi de asfalt, s-a pregătit terenul şi urmează acum procesul de asfaltare. Îi rog pe toţi cei care circulă în zonă să aibă răbdare, să fie înţelegători şi mai ales să respecte semnificaţiile indicatoarelor auto. Dacă şi vremea ne ajută, în cel mai scurt timp şi în zona aceasta traficul va putea fi desfăşurat în condiţii normale”, a declarat viceprimarul municipiului Claudiu Maior.
P.S. Ciotlăuș, ai suficiente motive să faci sesizări pentru folosirea banilor publici pe scursurile PDL Mureș și pe retardații aduși de ăștia în primărie! Restul angajaților din primărie cum acceptă ca orice borfaș să deschidă gura și să recepționeze lucrări? E mafia mare sau prostia românului imensă?! Atenție, orice angajat al primăriei poate semnala folosirea bunurilor instituției, politizarea, angajarea rudelor porcului de partid,  folosirea de atribuții false pentru retardat și folosirea banilor publici pentru campania rahatului PDL Mureș și legea avertizorului public vă apără și vă dă statut de martor sub acoperire și astfel dați porcului de partid peste rât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.