luni, 12 mai 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș organizează tabără de pictură pentru polițiști locali la care au obligații, pe asociația lui pește care nu apare în lista asociațiilor și fundațiilor din Târgu-Mureș?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș organizează tabără de pictură pentru polițiști locali la care au obligații, pe asociația lui pește care nu apare în lista asociațiilor și fundațiilor din Târgu-Mureș?!
Hoție a  bandiților din Primăria Târgu-Mureș și a leprelor de partid portocaliu?! După ce proștii lui Bretfelean au fost prinși lipind autocolante pentru porcul PDL Mureș, din bani publici, cu funcționari publici(afacerea autocolante pe magazin FCM, 1900 de euro, 3000 de exemplare, cum sună singurul anunț de pe licitatiapublica.ro!), Florea întoarce ajutorul porcesc și sprijină o anume Asociație Vulturul albastru, care apare pe interne ca asociație sportivă, cu sediul la poliția locală, probabil o afacere a fostului seresit expirat Bretfelean, care este plimbat de Florea și în delegațiile folclorice ale primăriei, în Grecia! Cum grecii nu au avut habar că un maior expulzat din SRI e strecurat în delegația folclorică poate explică măcar acum bandiții din primăria Târgu-Mureș ce afacere au cu polițiștii locali ai lui Bretfelean, câți bani publici fac praf angajații cu statut de funcționar public și cum de asociația lui pește nu apare în lista asociațiilor și fundațiilor din Târgu-Mureș, prezentată chiar de bandiții din Primăria Târgu-Mureș pe siteul pe bani publici și al municipiului! Ce bani publici faceți, iar, praf, bandiți din primărie și lepădături PDL Mureș?!
http://www.tirgumures.ro/pdf/listaong.pdf


http://www.abonati.me/2261510/POLITIA-COMUNITARA-TARGU-MURES
nformatii Generale ASOCIATIA SPORTIVA "VULTURUL ALBASTRU" TIRGU MURES
Inapoi la Catalogul Firmelor
Adresa:
    Gheorghe Doja 9
Localitate:
    Tîrgu Mureş
Judet:
    MUREŞ
Telefon:
    0265250760
Fax:
    
Cod Unic de Identificare:
    29070861
Nr. Registrul Comertului:
    -/-/-
Stare societate :
    INREGISTRAT din data 06 September 2011
Atentie
    Bilant nepublicat pe anul .
Url:
    http://www.vrajitorul.eu/firma/29070861/asociatia-sportiva-vulturul-albastru-tirgu-mures
A 9-a înfrăţire a Tîrgu-Mureşului cu un oraş din străinătate – la acest număr ajuns oraşul nostru care urmează ca în scurt timp să-şi primească un nou frate în Grecia. Oraşul Litochoro din regiunea Liptocaria, aflat chiar la poalele Olympului, urmează să semneze curând actele pentru oficializarea relaţiei. Tîrgu-Mureşul este la ora actuală înfrăţit deja cu 8 oraşe din 4 ţări: Ungaria, Turcia, Germania şi Republica Moldova. Aflată în Grecia chiar în timpul sărbătoririi centenarului de la unirea regiunilor Olympului, delegaţia mureşeană formată din reprezentanţi ai municipalităţii a fost onorată de propunerea primarului elen. ”În urma mai multor schimburi culturale organizate la poalele Olimpului, respectiv în regiunea Litochoro, localitatea Liptocaria, ce s-au concretizat în 7 tabere de pictură şi 10 schimburi culturale pe linia ansamblurilor artistice şi etnofolclorice, astăzi, primarul regiunii Lithochoro şi-a exprimat dorinţa ca această regiune să se înfrăţească cu Tîrgu-Mureşul.” a declarat Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.Datorită faptului că ansambluri de dans popular şi artişti participă de câţiva ani încoace deja la festivaluri, tabere şi consursuri în Grecia, această înfrăţire va fi încununată de o continuare culturală benefică ambelor oraşe. ”Pe noi ca tîrgumureşeni nu face decât să ne onoreze această propunere, vom acţiona de aşa natură încât schimburile interculturale între românii din Transilvania şi aromânii din zona Litochoro să continue.”a spus Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.La întâlnirea dintre oficialităţi au avut loc şi schimburi de cadouri. Tîrgu-mureşenii au oferit simboluri ale oraşului.  Iar grecii o carte reprezentativă a zonei Olympului. Actele pentru oficializarea înfrăţirii oraşelor vor fi semnate în curând, urmând ca Tîrgu-Mureşul să primească cel de-al 9-lea frate european. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tirgu-muresul-se-infarteste-cu-un-oras-grecesc.html#sthash.ui3YjaHX.dpuf
Revenim cu aceleași întrebări adresate SRI Mureș:
1.     SRI Mureș, care este poziția ta față de  pericolul vandalilor, anunțat de borfași pe siteul primăriei și pe autocolantele lipite de polițiștii locali subordonați lui Florea?
2.     Care este poziția ta față de Florea, care creditează manipularea, spunând că fostul SRI-ist știe ce vorbește. De cînd foștii SRI-iști știu mai bine ca actualii SRI-iști ce se întâmplă în orașul cu vot etnic dirijat?
3.     Care sunt sancțiunile primite la SRI de Bretfelean?
4.     Unde sunt sesizările cum că pentru cineva se arogă atribuții de sereist, el fiind un amărât de funcționar public?
5.    Fiind renumele SRI în joc, unde este ancheta privind autocolantele cumpărate de primărie, asumate de Florea prin semnătură, prin care este prezentat Florea ca factor de ordine. Gașca din primărie are pe licitatiapublica exact afacerea autocolante A4, 3000 de bucăți, cu 1900 de euro din banii târgumureșenilor? Verificați folosirea banului public pe provocări etnice(mesajele fiind scrise în limba română!) și încercarea de a obține haos în oraș, punându-se în pericol climatul de liniște și ordine?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.