miercuri, 21 mai 2014

Tichie de mărgăritar pentru nebunul de partid: Zile târgumureșene….regionale! Sau chiar planetare!



Tichie de mărgăritar pentru nebunul de partid: Zile târgumureșene….regionale! Sau chiar planetare!
Pentru derbedeul care nu cunoaște sensul, așa cum nu îl cunoaște când Târgu-Mureș dă bani pentru afacerea guristului de la Oarba de Mureș pe motiv că acela prestează la televiziunea de partid cu casetele luate de borfaș din primăria Târgu-Mureș: Zilele târgumureșene sunt târgumureșene tocmai că sunt locale și ele nu pot fi regionale sau planetare, cum vrea hoțul PDL Mureș și leprele lui din primărie! Știm că porcului pedelist îi surâde afacerea cu zeci de trupe maghiare aduse pe intermediarii de la jegul de TV PDL Mureș și pe toți neterminații abonați la bandit, ca în familia veselă a profitorilor votului etnic, ca să nu vină maghiarul și să fure ce fură și ce mai poate fura porcul de român, dar să faci Zilele târgumureșene regionale e prea puțin. Fă-le planetare !
P.S. În suma menționată pedelistul a pus și suma pentru dat cu ciocul Vulturul albastru cu duhoare de sereist? Pentru că nu am auzit ca păcălicii cu asociație de sport să aibă ceva în comun în descriere cu tabăra de pictură, nici măcar când e afacerea unor slugi proaste care au lipit autocolantele din banii publici în campania electorală a borfașului român și pedelist!

http://www.tvmures.ro/stiri-locale/eveniment/detalii-eveniment/article/zilele-targumuresene-caracter-regional.html
Primăria Municipiului Târgu-Mureş doreşte ca următoarea ediţie a Zilelor Târgumureşene să fie cu caracter regional. Pentru ediţia din acest an, municipalitatea a cheltuit aproximativ 100.000 de lei iar peste 60% din cheltuieli au fost asigurate de sponsori, a declarat primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.