marți, 27 mai 2014

Atacuri etnice și minciuni etnice cu vânzarea Târgu-Mureșului pentru… 8 la sută? Rușine, lepre PDL Mureș și sereiștii ratați aferenți, jeguri de mari…români!



Atacuri etnice și minciuni  etnice cu vânzarea Târgu-Mureșului pentru… 8 la sută? Rușine, lepre PDL Mureș și sereiștii ratați aferenți, jeguri de mari…români!


Fapt: Dorin Florea - candidat la europarlamentare din partea PDL, ins amendat pentru discriminarea rromilor, maghiarilor și persoanelor cu handicap - a avut autocolantele exact cu același lipici, dimensiuni, loc de postare, tip de hârtie și posibil și caracter cu cele anonime în care era atacat PSD și PSD plus UDMR. Concluzia, până când poliția își va face datoria și se va face dosar la Parchet, banditul PDL Mureș a făcut autocolantele mincinoase, pe care porcii PDL Mureș le-au lipit, din lenevie, exact alături de cele ale lui Florea! 
 Atenție, porcii  au făcut un autocolant și ilegal, pentru că legea spune clar că nu te poți folosit de culori care reprodus culorile drapeului României sau cel al altei țări. Cum proștii au făcut autocolantul în culorile steagului maghiar, ca proștii de români să înțeleagă că UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, prostovanii ar trebui să aibă o reacție și din partea SRI, pentru încercarea de a se obține tensiuni etnice la Târgu-Mureș, care să îi ajute pe porcii lui Florea la vot! Dar cum SRI Mureș nu a suflat o vorbă în iunie 2012 la autocolantele din banii publici cu vandalii imaginari care urmau să atace orașul, fiind ocupați cu tastatura pentru scris cu pseudonim, cu articole în presa scrisă care angajează băieții cu ochi albaștri, nici aici nu vom avea reacție. 
Atenție, proștii din SRI Mureș nu au replicat nici măcar când Florea a scos sereistul ratat Bretfelean în față și a pus manipularea pe seama lui: e fost sereist, știe ce spune! Cum ar veni, actualii sereiști, cei care nu sunt dați afară din SRI pentru încălcarea gravă a statutului SRI, cum a făcut Bretfelean (apropo, ce a făcut acesta, a omorât, violat, a fost spionul altora, a fost bețiv sau ce, dacă au fost nevoiți să îl dea afară din SRI?!), nu știu ce se întâmplă în Târgu-Mureș, dar știu... sereiștii ratați care prestează pentru porcul pedelist din primărie?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.