joi, 29 mai 2014

PNL Târgu-Mureș, rupe capul borfașului din PDL Mureș care a murdărit orașul cu autocolantele menite să aducă tulburări etnice pe motiv că UDMR și PSD vând…Ardealul!



PNL Târgu-Mureș, rupe capul borfașului din PDL Mureș care a murdărit orașul cu autocolantele menite să aducă tulburări etnice pe motiv că UDMR și PSD vând…Ardealul!
După ce presa consilierului agramat de retardat întreținut al l lui Florea clama că PNL murdărește orașul, în campanie electorală pedeliștii au lipit autocolantele exact cu același loc de postare, dimensiune, lipici, textură a hârtiei cu autocolantele nesemnate, contra PSD și UDMR. Cum asta se poate verifica ușor, PNL rupe capul borfașului PDL Mureș care a inventat și acum 2 ani, în campania pe bani publici, pe autocolante magazin FCM, 1900 de euro, 3000 de exemplare, cum apare pe licitatiapublica.ro singura afacere de gen, o mizerie etnică și a încercat să obțină voturi prin reacția românilor invățați de porcul pedelist că UDMR vinde UMF, Ardealul și Târgu-Mureșul! Pentru cei care caută afacerile banditului PDL, autocolante au dimensiunea 21X 14,5. PNL, învață bandiții PDL Mureș și că autocolantele porcului sunt contrare legii, cu culorile care reprodus ordinea culorilor de pe steagul Ungariei și învață trepădușul cu pretenții de consiliat borfaș SRI că Ardealul e denumirea folosită preponderent de maghiari, pentru români ținutul se numește Transilvania și astfel e și marcat pe hărți și în cronici! Ce sereist ratat v-a făcut iar campania mincinoasă, borfași PDL Mureș?!
P.S.O dovadă că nu sunt chiar proști lipitorii PDL Mureș este că l-au pus pe Florea la afișajul legal, dar celelalte autocolante identice cu ale lui Florea, dar cu mesaj etnic și manipulator, le-au lipit pe sticlă, ca să poată spune, uite cum vandalii murdăresc orașul! Desigur, autocolantele PDL Mureș în culorile drapelului Ungariei și cele cu PCR trăiește au fost lipite și pe coșuri de gunoi, pe stâlpi de iluminat, tot pentru vizibilitate și pentru a se arăta că PNL, extratereștrii, dinozaurii, păsările colibri sau ce mai inventează bețivanii de la PDL Mureș, există și se manifestă! Presă care nu mergi cu intermediarul Cătană la cerșit banii din publicitate lui Florea, ai curaj să dovedești lepra care a comandat și a lipit autocolantele de nivelul martie 1990?! UDMR Târgu-Mureș, accepți ca un borfaș de român să își facă campanie mincinoasă pe motiv că vinzi Ardealul și să clameze că vrea un oraș fără tensiunile etnice inventate chiar de porc cu sereiștii lui triști?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.