miercuri, 7 mai 2014

Alo, SRI, ruda de sereist a scos din joben un fascist! Muncești pentru ruda ta?!

Alo, SRI, ruda de sereist a scos din joben un fascist! Muncești pentru ruda ta?!
Foarte micul Titulescu și-a permis să numească un cetățean al României…fascist! Individul aflat în campanie ilegală pentru președinție a preluat texte halucinante probabil de la sereiștii din familie și cum SRI a primit de-a moaca hotel de la găinarii din Guvernul României poate verifică careva fasciștii imaginați de acesta! SRI are astfel de treburi, nu-i așa? Iar societatea civilă e invitată să tempereze demențele lui Ponta până când tipul nu ne face fasciști pe toți și băsiști pentru că nu vrem să votăm lepădăturile din PSD care se dovedesc mult mai proaste decât hoții patentați ai PDL! Alo, presă liberă, permiți derapajele grave și bolnave ale lui Ponta?
http://www.mediafax.ro/politic/ponta-nu-pot-contrasemna-decorarea-unora-care-au-gestionat-gresit-bani-publici-si-au-opinii-fasciste-12603873
Şi, în al doilea rând, erau acolo persoane care au făcut deseori declaraţii şi au exprimat opinii anti-româneşti, chiar fasciste, nu exagerez, pentru că dacă vă uitaţi la domnul, e un domn Mihăieş (Mircea Mihăieş - vicepreşedinte ICR în perioada 2005-2012), dânsul e de extremă dreaptă, e un fascist bătrân aşa, că nu credeam că mai există neonazişti în Europa, uite, există şi în România. Ori eu nu pot să contrasemnez decorarea unor indivizi care, pe de o parte, repet, au gestionat greşit bani publici şi pe de altă parte exprimă poziţii împotriva României. Dacă domnul preşedinte Băsescu doreşte să-i decoreze, să o facă, dar nu cu semnătura mea", a declarat Victor Ponta.


Două hoteluri de protocol, unul de cinci stele la Olăneşti şi altul de două stele la Covasna, au fost cedate de RA-APPS Serviciului Român de Informaţii, respectiv Bisericii Ortodoxe Române, pentru Episcopia Harghitei şi Covasnei, printr-o ordonanţă de urgenţă ţinută secretă de Guvern la momentul adoptării. Prin acelaşi act normaativ, publicat în Monitorul Oficial pe 24 decembrie, vila Covasna, în care preşedintele Traian Băsescu obişnuieşte să-şi petreacă vaacanţele de vară şi unde a făcut anul trecut Revelionul, a fost scoasă din lista imobilelor de protocol la care au acces demnitarii pentru a fi trecută la Ministerul Apărării Naţionale, condus de Mircea Duşa.

Toate cele trei transferuri care se vor oficializa în 30 de zile au fost făcute printr-o ordonanţă adoptată în şedinţa din 18 decembrie, cea „acoperită” de criza din USL pentru numirea şefului TVR. OUG 114/2013 nu a fost menţionată în niciun document public: nici în proiectul ordinii de zi anunţate înaintea şedinţei, nici între cele 5 ordonanţe de urgenţă comunicate ca fiind singurele aprobate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.