joi, 8 mai 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș inventează semn de circulație pentru a dedica zeci de mii de euro la abonata Kiss Unicum! Hoție de campania electorală a borfașilor PDL?



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș inventează semn de circulație pentru a dedica zeci de mii de euro la abonata Kiss Unicum! Hoție de campania electorală a borfașilor PDL?
Bandiții cu carnet de partid din primăria Târgu-Mureș au afacerile dedicate pe firme abonate. Una e Kiss Unicum, pentru care porcul de primărie pune indicatoare ilegale și inutile, cum ar fi și dublarea indicatoarelor pe sens unic, pentru că lepădătura nu poate deconta indicatorul care se monta pe partea opusă, în cazul unui dublu sens de circulație.
 Porcul de primărie a inventat și sute de mii de indicatoare de genul Aici se blochează, atenție, se blochează, sunați la, pe care nu le-a plătit banditul de Țerbea sau pe cine îl întreținea licheaua de primărie, ci au fost din banii prostimii, din bugetul la care contribuie și maghiarii care nu au votat vreo vită de român pe criteriul etnic. Doar atât îi mai lipseau nebunilor de partid din primărie, în an electoral, încă vreo 3000 de indicatoare, pentru a deconta pe Kiss Unicum! Târgumureșeni, permiteți să vă fure banditul și aici pe abonații lui?!

Zi de zi zicere

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea a venit cu o propunere inedită, menită să aducă armonia şi normalitatea în trafic, propunând un nou semn de circulaţie pe străzile din Târgu Mureş, cu titlul „Fii generos”. Acesta urmează a fi propus Consiliului Local, iar în cazul aprobării acestuia, Poliţiei Locale şi Municipale Târgu Mureş. „Am propus în Târgu Mureş un nou semn de circulaţie pe care vreau să-l supun atenţiei Poliţiei Târgu Mureş. Îl voi anunţa Poliţiei din Târgu Mureş, Poliţiei Locale, Poliţiei Municipale ca să se supună hotărârii Consiliului Local. Încercăm să-l promovăm, dacă nu trece, asta e. Ne-am gândit la ceea ce observăm cu toţii pe stradă, nivelul de agresivitate, chiar de indiferenţă faţă de participantul din trafic care ar trebui învăţat la şcoala de şoferi. Când vezi o femeie că se chinuie să iasă dintr-o intersecţie, las-o să iasă fraţilor, şi atunci am iniţiat acest semn, cedează generozitatea. Ne-am chinuit să nu semene şi să ducă în eroare cu alt semn. În zonele care sunt de conflict în oraş, în care observ că oamenii tratează cu indiferenţă, cu răutate şi dispreţ pe celălalt, şi când vede acest semn să ştie că poate să dea un bun ajutor celuilalt”, a precizat Dorin Florea.

Mediocritate vs generozitate

Primarul Florea speră ca prin acest demers  generozitatea în trafic să ia locul „mediocrităţii” şi primitivismului”, apelativele primarului faţă de comportamentul participanţilor din trafic. „Veniţi pe strada de la „Papiu” unde sunt multe maşini sâmbăta şi duminica şi uitaţi-vă dacă o lasă pe mămica să iasă cu copii ? Nu, el are prioritate. Dacă-l vezi că se duce, se duce să stea în coadă dincolo. Nu-l costă decât să ridici un pic piciorul, dar asta trebuie să-l înveţe cei de la şcoala de şoferi privată. O să-i învăţăm noi la şcolile noastre din Târgu Mureş. M-aş bucura ca târgumureşeanul, oriunde s-ar afla să fie recunoscut ca un conducător generos. Asta va face diferenţa între mediocritate, între primitivismul cu care ne manifestăm de multe ori, şi un om generos”, a spus primarul municipiului Târgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.