joi, 1 mai 2014

Capitalismul cu față umană: dedicații din bani publici pentru sportivi, ca în comunism!

Capitalismul cu față umană: dedicații din bani publici pentru sportivi, ca în comunism!
Cum nu numai la Târgu-Mureș banditul de partid dă milioane de euro dedicație la subordonatul de partid, să nu moară Bulă de foame, asistăm la afacerea capitalism cu față umană. Conform datelor prezentate azi în GSP, 22 din 24 de echipe de handbal sunt pe banii publici! Ca pe vremea comunismului, omul simplu trebuie să producă la buget și profit, pe care trebuie să îl cheltuiască sportivele care nu au vreo calificare sau școală și care ar cam muri de foame în viața reală, cu pregătirea lor. Diferența este că pe vremea comunismului nu exista pungașul la primărie, porcul de român care să dedice banii pe porcul de subordonat, cum se întâmplă la Târgu-Mureș, Ploiești, București, oriunde sunt hoții de primărie care fură banul public pe loazele inepte (pedeliste, de obicei) care trebuie întreținute!
http://www.gsp.ro/sporturi/handbal/csm-bucuresti-a-reactionat-dupa-articolul-aparut-in-gazeta-sporturilor-ce-spun-oana-manea-si-cristina-varzaru-424935.html
CSM Bucureşti a reacţionat după articolul apărut astăzi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, avînd cîteva precizări. Clubul bucureştean a trimis punctul de vedere al conducerii clubului într-un comunicat, care poate fi citit mai jos.

Bugetul pentru sezonul 2014-2015 este de aproximativ 1,8 milioane euro si este compus din alocatii de la bugetul PMB, dar si din sponsorizari. Obiectivul pentru sezonul 2014-2015 este castigarea campionatului si a trofeului Cupa Romaniei, dar si o semifinala a Cupei EHF, daca vom primi un wild card de participare in aceasta competitie.

Conform datelor oficiale, in handbalul romanesc, 22 dintre cele 24 de echipe din primele ligi, feminin si masculin, sunt sustinute de consilii locale si/sau judetene. Deci, fara a fi un caz izolat, CSM Bucuresti incearca sa devina un exponent al comunitatii locale in materie de sport, cu o atentie speciala acordata Centrului de Copii de Juniori, spre care au fost directionat un procent de 25% din bugetul total al clubului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.