miercuri, 7 mai 2014

Pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș care vă saltă ilegal mașinile: de ce nu lucrați și la alți, lepre?!Pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș care vă saltă ilegal mașinile: de ce nu lucrați și la alți, lepre?!
Pentru că bandiții din Primăria Târgu-Mureș aveau anual afacerea de săltat 1500 de mașini pe an, pentru 700 de lei taxă de eliberare, pe firma parcă a porcului jegos Țerbea, fie-i numele spurcat, afacerea este una de amploare și foarte bănoasă, cum e orice dedicație de la banditul din primărie. Porcii din primărie și uneltele lor, polițiștii locali lipitori de autocolante din bani publici pentru hoțul PDL Mureș, sub comanda sereistului ratat Bretfelean, zburat din SRI pentru încălcarea gravă a statului SRI, se fac că nu văd alte parcări, cum ar fi și cea care urmează. Pentru bandiții lui Florea, e interzis să parchezi la 25 de metri față de trecerea de pietoni semnalizată! De ce ați mai pus, porci români, indicatoare, dacă leprele din poliția locală nu verifică legislația?! Desigur, o altă dedicație a banditului din primărie pe Kiss Unicum!
P.S. Din fotografie se vede că mașina nu e doar parcată ca în fața blocului, ci cu husă, semn că stă acolo de săptămâni bune. Și ratații de lipitori de autocolante pentru campania porcului PDL Mureș se facă că nu o văd! Pe bune, prostovani buni doar la lipit și la limbi pentru porcul PDL?! Sau voi faceți parte din sindicatul care primea bani pentru ținută, nu din celălalt, pentru care porcul PDL nu dădea bani?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu