miercuri, 7 mai 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu mai blochează centrul pentru afacerile lui Roman?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu mai blochează centrul pentru afacerile lui Roman?!
Cel puțin așa dă de gândit anunțul. Până acum, Roman - cu fiica Ioana cea  în PDL Mureș, cea care ce se semna pe cărți de vizită cu tati, ca administratori ai firmei cu afaceri cu primăria pedelistului Florea - beneficia de dragostea lui Florea pentru primit domeniul public pentru expozițiile Zilelor târgumureșene, teren pe care Roman îl închiria după bunul plac și se plăteau și sume de mii de euro de către Toyota sau alții. Și după ce primea de la pedelist terenul, tatăl de pedelistă mai planta și trandafiri pentru stricăciunile produse parcului neîngrijit de borfașul din primărie vreo 10 ani, adică aproape 3 mandate!
P.S. Unde sunt vremurile în care borfașul din primărie închidea ambele sensuri de circulație și primea numai în gură urările de la românii fraieriți? Unde sunt vremurile în care borfașul propunea chirii în Cetate, pentru ca în centru să fie ca la festivalul mărului, cu prețuri  și facilități de zero plată, după cheful banditului etnic?

Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş organizează împreună cu Primăria Municipiului Tîrgu Mureş, Expoziţia Economică cu vânzare”TÂRG GENERAL 2014”. Manifestarea expoziţională va avea loc pe spaţiul din faţa  SĂLII POLIVALENTE din Tîrgu Mureş, în perioada 15-18 mai. Spaţiile de  expunere vor fi EXTERIOARE, amenajate şi neamenajate.Se poate expune întreaga gamă de produse fabricate sau comercializate de către societăţile participante. Cei interesaţi sunt rugaţi să transmită Camerei de Comerţ, în cel mai scurt timp posibil, opţiunea de participare pentru insuşirea şi semnarea Adeziunii-Contract.Informaţii suplimentare se obţin la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş, str.Primăriei nr.1 sau la numerele de telefon:  0265-269218,  0265-267013,  fax: 0265-269219,  e-mail: office@cciams.ro  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/15-18-mai-targ-general-2014-la-sala-polivalenta.html?tx_ttnews%5BcalendarYear%5D=2013&tx_ttnews%5BcalendarMonth%5D=10&cHash=1bf67b75cf57d897f6da74199d14f574#sthash.qEaoQrzo.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.