miercuri, 7 mai 2014

România TV face presă după cum poate să numereRomânia TV face presă după cum poate să numere
Pentru că problema lor e doar cum Udrea a dat 100.000 de euro pentru un parc în Nana, pe firmă a unui întreținut al porcilor PDL, poate meseriașii de la România Tv vor investiga un cadou de 20 de milioane de euro, tot din banii europeni, pentru Sânnicolau Mare, de la madam Cocoș, comuna cu un buget de rahat și cu muritori de foame în care idolul porcilor PDL și-a lansat candidatura!
P.S. Probleme cu cifrele mai mari sau mai mici sunt și la GSP, acolo unde apare indignarea pentru patinoare de 170.000 de euro, dar nu se suflă o vorbă despre patinoarele porcului pedelist de la Târgu-Mureș, de 200.000 de euro, mereu pe firma Remo Sibiu și intermediarii agreați de banditul de român.


Sânnicolau Mare, orașul în care Udrea a aruncat 20 de milioane de euro, în care Băsescu și-a lansat candidatura și din care banditul PDL Mureș și-a tras FCM pe bani publici și pe întreținutul său de partid - buget de 29.000 de lei!


Sânnicolau Mare, orașul în care Udrea a aruncat 20 de milioane de euro, în care Băsescu și-a lansat candidatura și din care banditul PDL Mureș și-a tras FCM pe bani publici și pe întreținutul său de partid - buget de 29.000 de lei!
Stârnit de un articol al lui Cătălin Tolontan, referitor la dedicațiile Udroaiei, să ne amintim cum un orășel de doi bani, dar de maximă importanță pentru hoții PDL, primea pomană de la nevasta lui Cocoș 20 de milioane de euro cadou, adică 1548 de euro pe cap de locuitor. Suma e imensă, dacă judecăm că nici astăzi bugetul localității nu e unul semnificativ, ba chiar de râsul curcilor: 29.000 de lei! Cu toate astea, madam Cocoș arunca în primarul pedelist cu 20 de milioane de euro! De vreo 10 ori cât e suma pentru care e bănuită de măgării cu băieții deștepți! Tolontane, te bagi la verificări?!Acest oraş pricăjit, cu 12.914 locuitori, conform Wikipediei, s-a bucurat recent de un mega-cadou. Cităm de pe siteul primăriei: http://www.sannicolau-mare.ro/ „ Elena Udrea la Sânnicolau Mare. Sânnicolau Mare va beneficia de un proiect în valoare de 20 de milioane de euro. Proiectul a fost semnat la sala de spectacole de doamna ministru Elena Udrea”. Anunţul laconic este însoţit de zeci de fotografii cu Elena în dulcele stil comunist de preaslăvire a conducătoarei iubite. Nevasta lui Cocoş are nu mai puţin de 30 de fotografii pe siteul instituţiei publice, probabil pe măsura sumei anunţate şi despre care nu se spune cum şi prin ce program vine. Am făcut un calcul şi de curiozitate am vrut să vedem cam câţi euro se primesc pe cap de locuitor, iar rezultatul este halucinant: 1.548 de euro pe cap de locuitor !
P.S. Sânnicolau Mare e orașul în care și-a lansat candidatura Băsescu si de aici si-a cumpărat Claudiu Maior loc de divizie pentru FCM-ul din campania lui Dorin Florea, ins care era disperat că nu are cu ce prosti fraierii de români la promisiunile electorale, asta ca să înțelegeți de ce se iubesc  pedeliștii intre ei, pentru banii publici,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu