joi, 1 mai 2014

GSP țipă că se cheltuiesc 1,2 milioane de euro pe CSM București, dar tace ca șoarecii la 1,7 milioane de euro dedicați de porcul pedelist pe pedelistul Claudiu Maior!




GSP țipă că se cheltuiesc 1,2 milioane de euro pe CSM București, dar tace ca șoarecii la 1,7 milioane de euro dedicați de porcul pedelist pe pedelistul Claudiu Maior!
Așa cum FRF și LPF nu suflau o vorbă despre legile sportive atunci când mâncau exponenții lor la Țerbea, fie-i numele spurcat pușcăriașului întreținut al porcului PDL de primărie, așa nici cei de la Gazeta sporturilor nu scriu de afacerile porcului pedelist pe pedelistul Claudiu Maior. Doar 1,7 milioane de euro pomana porcului pedelist, pe carnet de partid, pentru că românii au votat etnic ca porcul pedelist și de primărie să fure pe gășcarii lui banul public, pe scuza sport. Desigur, Maior nu e singurul pedelist întreținut din banii publici, mai sunt subordonați îngrășați de porcul cu carnet de partid.
P.S. Același GSP se indigna de patinoarul de 130.000 de euro de aiurea, din Cucuieții de Sus, dar tăcea la afacerea 200.000 de euro de la porcul pedelist pe firma Remo, afacere pe care banditul PDL o repetă anul acesta! Să fie 130.000 de euro mai mult ca 200.000 de euro sau frica de mafia PDL Mureș mai mare?!

Gazeta Sporturilor dezvăluie azi situaţia incredibilă de la echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, locul 7 în Liga Naţională, dar unde se plătesc salarii fabuloase.
Cu un buget de 1,2 milioane de euro anual din bani publici, clubul n-a reuşit să ajungă nici măcar în play-off-ul campionatului.

3 jucătoare au salarii de peste 5.000 de euro lunar! Campioană la acest capitol este Oana Manea, pivotul echipei naţionale, cu 8.000 de euro! Alte 4 jucătoare din Brazilia au fost achiziţionate şi se vor încadra şi ele în acest plafon salarial.

Află din ediţia tipărită a Gazetei, disponibilă la chioşcuri, dar şi din ediţia digitală, lista completă cu salariile lunare ale jucătoarelor de la CSM şi cum explică municipalitatea alocarea unor asemenea sume din bani publici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.