sâmbătă, 3 mai 2014

Întreținuții porcului pedelist, cu echipă cumpărată în campania electorală a gunoiului de la primărie se luptă la Târgu-Mureș cu întreținuții gunoiului făcut cadou Olguței



Întreținuții porcului pedelist, cu echipă cumpărată în campania electorală a gunoiului de la primărie se luptă la Târgu-Mureș cu întreținuții gunoiului făcut cadou Olguței
Cancerul fotbalistic e în metastază cu meciul de astăzi! Ce sport, ce valori umane puteți avea la un meci al echipei întreținute de banditul PDL Mureș pentru acolitul și subordonatul de partid Maior (căruia i-a făcut cadou 1,7 milioane de euro anul trecut și o instalație de nocturnă de 200.000 de euro, tot din banii publici făcuți cadou de porcul PDL Mureș pe carnet de partid).
 În caz că ați uitat, FCM a apărut în campania porcului pedelist, pentru că hoțului etnic îi tremurau chiloții cum că ar veni UDMR Târgu-Mureș cu loc de echipă în divizia a doua. După ce porcul de partid a cumpărat loc de divizie prin primar PDL de Sânnicolau Mare, cum recunoștea iubitul întreținut, Maior, porcii lui Florea au obținut licența pe motiv că ei continuă secția de fotbal a lui AS Sânnicolau mare, pentru ca hoții de români să poată intra în prima divizie fără cei 3 ani obligatorii de stat în a doua divizie!
Pentru FCM-ul lui Maior, licheaua lui Florea, Țerbea, a fost anchetată pentru mită la FCM și doar moartea l-a scăpat pe pungaș de o nouă pușcărie binemeritată de viermele scos din pușcărie e colegul de partid al lui Florea, Emil Constantinescu!  Celălalt întreținutul iubit al lui Florea a primit cadou de 200.000 de euro - instalația de nocturnă pe care licheaua a lăsat-o la fisc, în contul datoriilor neplătite, pe care le vroia plătite tot de porcul lui de partid. Porcii lui Florea au încercat să cumpere loc de prima divizie de la Corona, căreia îi lăsau și milionul de euro din transmisiuni TV, dar afacerea a picat, din fericire pentru bugetul local și din nefericire pentru mafia PDL Mureș și borfașii români aleși etnic din primărie. Pentru că porcii lui Florea au fost prinși cu dedicații, javrele lui Maior au inventat… rebranduire, ca să se ascundă dedicația de la hoțul român de partid și astfel a apărut….ASA!
 La rândul ei, echipa oaspete a fost inventată pe loc de divizie de mafia din LPF și FRF, după dezafilierea Craiovei, făcută și de porcul Țerbea, care trebuia să îi aducă retradatului lui Florea pe Subotici. Javrele de la Craiova au întors-o pe primărița pesedistă care din apărătoarea Universității a ajuns cu afaceri pe porcii de la CS și cu denunțuri la DNA făcute uitate.  Ca o chestie, nici CS nu are drept să joace în prima divizie, ca o echipă care a primit loc de pomană, pe măsura hoției românești specifice de la LPF și FRF. Așadar, români, echipa pentru porcul pedelist, pe subordonat pedelist, cu dedicații de milioane ca pentru retardat joacă cu echipa care a primit mită locul de divizie, de la mafioții fotbalului românesc! Puteți ține cu una din scursurile astea infecte?!


GSP zicere:
Finala Seriei B2 se va juca de la ora 16:00, în direct pe TVR 1, la Tîrgu Mureş, între ASA şi CS Universitatea Craiova. Se anunţă un duel total între cele mai bune formaţii din serie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.