sâmbătă, 3 mai 2014

Retardații lui Florea mint de îngheață…patinoarul. Cică întreținerea spațiilor verzi e prioritate pentru pungașii PDL Mureș cu afaceri pe parcăriRetardații lui Florea mint de îngheață…patinoarul. Cică întreținerea spațiilor verzi e prioritate pentru pungașii PDL Mureș cu afaceri pe parcări
Dovadă pozele cu betonarea spațiului verde. Desigur, leprele PDL Mureș, agramatul și retardatul susțin altceva. Pentru că leprele astea mint de le îngheață patinoarul pe care borfașul din primărie și PDL Mureș îl vor iarăși (pentru 200.000 de euro, tot pe firma Remo, abonata porcului portocaliu).
Poze: touretul.wordpress.com
P.S La tăierile de copaci făcute de firma care a vândut pentru porcul de primărie și partid instalația de nocturnă cu destinație retardat întreținut ce mai spune banditul? Electricienii taie copaci, de capul lor? Unde, la mă-sa cuiva, în orașul Stalin, se practica așa ceva?

Echipele Primăriei în colaborare cu echipele S.C. Electrica S.A, în sezonul Noiembrie 2013  - Martie 2014 au toaletat la cerea cetăţenilor sau a asociaţiilor de proprietari peste 4000 arbori, pe 36 străzi şi în  mai multe cartiere. Astfel în cartierul Mureşeni s-au realizat toaletări în 30 asociaţii de proprietari, în cartierul Aleea Carpaţi s-au realizat toaletări în 14 asociaţii de proprietari, în cartierul Unirii s-au realizat toaletări în 11 asociaţii de proprietari, în cartierul Aleea Cornişa în 7 asociaţii de proprietari, în cartierul Dâmbul Pietros în  90 asociaţii de proprietari, în cartierul Tudor Vladimirescu în 15 asociaţii de proprietari, lucrându-se şi în cartierele 7 Noiembrie şi Aleea Carpaţi. În sezonul din toamna anului 2013 s-au plantat: 650 arbori, 1000 arbusti, 92.000 plante bienale şi 6000 bulbi flori. Pe 20 de străzi reabilitate s-au plantat 383 arbori şi 1468 arbusti, material asigurat prin grija societăţilor care au realizat reabilitările !  În plus s-au repartizat pentru plantare un nr. de 120 arbori, 1500 arbuşti pentru asociaţiile de proprietari, iar pentru unităţile de învăţământ: 16 arbori şi 220 arbuşti. În sezonul de primăvară s-au plantat: 571 arbori, 986 arbuşti pe 20 de străzi, ( P-ţa Trandafirilor, M Viteazul, Republicii, Revoluţiei, Belvedere, Marinescu, Calea Sighişoarei, Al. Carpaţi, etc.), sensul giratoriu Gheorghe Marinescu, intersecţie cu Nicolae Grigorescu, Piaţa Teatrului, Platoul Corneşti, Piata Petofi, etc. La 35 asociaţii de proprietari s-au distribuit 69 arbori şi 753 arbuşti. Urmează să se amenajeze spaţiul verde de lângă Cetatea Medievală spre strada Avram Iancu, prin plantări de arbori, cca. 200 arbuşti şi aprox. 3500 mp. rulouri de gazon, iar în zona Platoul Corneşti se lucrează la reamenajarea cu pajişte urbană a aprox. 2800 - 3000mp, plus plantări de arbori şi arbuşti (36 arbori şi 350 arbuşti). În Piaţa Teatrului se vor realiza în continuare  lucrările de plantat pe măsură  ce vor fi finalizate locaţiile. Începând cu luna Mai 2014 vor fi realizate plantările de flori anuale în nr. de aprox. 180.000 – 200.000 buc, pe toată aria oraşului. Importante lucrări de plantări se efectuează şi în complexul de agrement Week End pentru a oferi tîrgumureşenilor o oază de verdeţă şi relaxare. „ Întreţinerea spaţiilor verzi este o prioritate pentru Primărie. Avem peste 120 de parcuri şi spaţii verzi în oraş pe care ne străduim să le întreţinem.” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tirgu-mures-un-oras-unde-se-pune-accent-pe-spatiile-verzi.html#sthash.TaYbDhsr.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu