sâmbătă, 3 mai 2014

Poate ați uita ce au făcut borfașii PDL Mureș ai lui Dorin Florea, în ultimul an electoralPoate ați uita ce au făcut borfașii PDL Mureș ai lui Dorin Florea, în ultimul an electoral
Pentru că mintea românului e scurtă, poate vă amintiți cum porcii lui Florea au furat startul, punând ilegal panouri cu APM (alianța pentru prostirea târgumureșeanului că porcul de la PDL Mureș e altceva), afacere demascată de Smaranda Enache.
Trecem prin afacerea autocolante pe magazin FCM(1900 DE EURO, 3000 de autocolante), cum apare pe licitatiapublica, autocolante folosite cel mai probabil pentru porcul care candida. Afacerea a fost pusă de Florea pe seama lui Bretfelean (e fost sereist, știe ce vorbește), ca și cum zburatul din SRI  pentru încălcarea gravă a statutului SRI a inventat minciuna cu vandalii care nu s-au dovedit reali nici din partea actualilor sereiști care, de obicei, mai prestau în scris prin plicurile celebre aduse la ziare, cu articole cu pseudonim în favoarea porcului pedelist și de primărie. Iar pentru amatorii de bani publici în campania borfașului PDL Mureș, căutați pe licitatiapublica.ro afacerea pliante și comparați minunea cu scrisoarea deschisă în plic închis care le-a fost adresată din partea hoților PDL Mureș. Pentru necunoscători, Parchetul a făcut dosarul cu autocolantele puse de oamenii sereistului ratat, rezolvat ca la carte, fără condamnări, iar DNA s-a făcut că plouă, susținând că folosirea banilor publici în campania unui porc de partid nu e caz de corupție! Poate că DNA-ul fără Curcă verifică afacerea pentru care prostul lui Florea din primărie a mințit că e pe altă firmă, a unor maghiari, cu contract semnat mult după afacerea autocolante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu