marți, 6 mai 2014

Proștii au semnat obligați pentru afacerile bandiților din Primăria Târgu-Mureș, lucrările întârzie la școliProștii au semnat obligați pentru afacerile bandiților din Primăria Târgu-Mureș, lucrările întârzie la școli
La sfârșitul anului, în luna decembrie, la ordinul cunoscutului bandit din primărie care se laudă cu proștii care semnează afacerile banditului PDL Mureș, elevii din școli târgumureșene au fost șantajați să semneze, prin  părinți, pentru termopane, pișcoturi, asfaltări și zugrăviri săli de sport. Chiar dacă unii profesori și învățători au încercat că ascundă adevărul, susținând că ei au cerut părinților… păreri, iar unii dintre directorii mințind că așa-zisele comitete de părinți au vrut în mijlocul lui decembrie termopane și pișcoturi, nu a ținut, părinții demascând ordinul de sus al bandiților din primărie. Desigur, în luna mai, la școlile târgumureșene încă nu au venit oamenii banditului de la primărie și afacerile pentru care au trebuit să semneze cu forța părinții, nu sunt realizate. Și cum banditul de la primărie are afacerile pe românii dedicați, avem de-a face cu afaceri pe pișcoturile și asfaltul Valpet-Astor, pe termopanele lui Poruțiu PDL, pe parcările lui Borșan și Senin, pe zugrăvirea pe vreun Bența, care să se asorteze cu dedicația pe Lasprom, după ce porcul din primărie a distrus și instalația de încălzirea centralizată pentru a da întreținutului de lucru. Așadar, porcul din primărie începe anul școlar ca de obicei, se trezește în decembrie că vine bugetul, obligă părinții să semneze pentru porcii care lucrează pe firmele javrei PDL Mureș, după care pauză. Până în decembrie anul viitor porcii întreținuți ai lepădăturii din primărie se pot face că muncesc! Aici sunt banii dumneavoastră și voturile etnice pe măsura hoției!
P.S. Bandiții din primăria abia au pus tăblițele bilingve la școli și astea după ce gunoiul care face alergie la mesaje în limba maghiară a fost și amendat! Fără cuvinte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu