marți, 6 mai 2014

Badea își dă cu părerea despre Armata pe care a driblat-o, fiind…prea șmecher!Badea își dă cu părerea despre Armata pe care a driblat-o, fiind…prea șmecher!
Domnul cu onomatopee și cu provocări de picioare în gură pe măsura creierului mic (cerebel) se face iar atotștiutor în materie de armată! Ceea ce presupune reluarea unui articol despre marii bărbați ai neamului care au driblat proba de obligație pentru țară! Printre ei și lupul…  albastru, scuzați cacofonia, cu licență  de kill la găinile din curte.Gâdea, Badea, Turcescu. Cei 3 care au speriat…Armata
Scandalul cu șantajele și șantajiștii de la Antene prilejuiește o mulțime de emisiuni pe la posturile noastre rămase fără subiecte la televiziunile spuse de știri (mai mult de șuete în studiouri). La Antene se desfășoară un Gâdea și un Badea, la B1 se desfășoară Turcescu. Ce îi unește pe ăștia în afară de subiectul abordat?! Disperarea de a nu merge la Armata, în serviciul obligatoriu la care mergea orice bărbat sănătos la cap și nu numai. Badea măcar a mărturisit în emisiunea lui că era prea șmecher ca să facă Armata, Turcescu s-a scos pentru că era la a doua facultate, iar Gâdea s-a scos pe motiv de credință, fiind în ceva sectă (definiție de dicționar, nimic peiorativ). Cei 3 sunt la același nivel, s-au scos. Alții, ca mine, au preferat să-și facă datoria față de țară și atunci când au primit chemarea au întrerupt ziaristica pentru cele 6 luni conform calificării cu studii superioare. Și, ce să vezi, nu m-am gândit o secundă să fiu șmecher, să mă dau credincios în culte de import sau să mă înscriu la altă facultate, pentru a o lălăi vreo 5 ani până la vârsta la care serviciul militar nu mai era obligatoriu. Și ca poantă, nu doar eu, ci și și alți jurnaliști, am  stat 3 ani până când statul și-a amintit că suntem încorporabili și pentru a putea să fim trimiși la o școală de ofițeri pentru care am dat concurs încă din timpul facultății.
Iar onomatopeele celui care îi dă în gură presei care nu prestează cum vor păcălicii de la Antene sunt aici:
„E o frăsuială militară în România. Noi ne amăgim cu războiul, dar nu suntem în stare să ţinem un pistol cu apă în mână, că ne împroşcăm singuri. Ce război?”, a spus Mircea Badea.

„Văd că e frăsuiala asta pe net, toţi papagalii, toate deşeurile genetice se gândesc dacă nu cumva vor fi obligaţi să stea cu arma în mână, dar lor le interzice religia, pentru că ei nu ucid. Este noaptea minţii”, a continuat realizatorul emisiunii "În gura presei".

„Când îi vezi p-ăştia luându-se ei pe ei în serios, cumva aşa te ţi cuprinde mila de ei, îţi vine să şi râzi de ei şi te gândeşti ce înseamnă lumea civilizată, că permite unor creaturi jenante să subziste. Ce performantă e lumea asta modernă, dacă salvează de la moarte oameni condamnaţi de propria imbecilitate ”, a încheiat Mircea Badea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu