marți, 6 mai 2014

Rușine, olteni, să îi invidiați pe găinarii PDL Mureș cu loc în campania electorală a pungașului etnic și de partid și cu dedicații de la lepădătura ta de partid, pe ins cu carnet de partid!



Rușine, olteni, să îi invidiați pe găinarii PDL Mureș cu loc în campania electorală a pungașului etnic și de partid și cu dedicații de la lepădătura ta de partid, pe ins cu carnet de partid!
Se pare că oltenii nu pricep că nu e frumos să spui ceva de mizeria FCM/ASA, din campania electorală a banditului PDL Mureș, cu milioane dedicate pe Maior PDL Mureș, direct din banii publici ai proștilor de români care apără românismul nelăsând să fure și maghiarul, pe lângă porcul de român. Cum nici ăia de la FCM/ASA nu au jucat corect, beneficiind de afacere cu licență dedicată prin Duru, de milioane de euro de la porcul din primărie, de instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii luați de porcul de român târgumureșenilor și de mita în elicopter pentru care a fost cercetat banditul Țerbea, ar fi culmea ca o altă echipă parazit să comenteze! Ce mi-e jegul ASA, ce mi-e CS, tot un gunoi și un cancer pentru sport sunt și una și alta. Pentru prostime, există regulamente, pentru excremente de partid nu există decât interesul mafiot.
GSP.ro zicere:




CS Universitatea a lăsat locul 1 celor de la ASA Tîrgu Mureş, după eşecul din meciul direct din week-end, 1-4, iar mîine se pregăteşte de meciul cu Metalul Reşiţa, în timp ce echipa lui Adrian Falub are derby-ul Seriei B2, la Bistriţa, contra Gloriei.


Directorul executiv al oltenilor, Felix Grigore, a povestit un episod în care a fost pus într-o situaţie delicată de către fiica sa de 15 ani. "Este amuzant şi nu prea. Mă întreba fetiţa mea, care se pricepe mai bine la matematică decît la fotbal, cum se face că acum două săptămîni aveam 15 puncte avans faţă de Tîrgu Mureş şi acum adversara noastră are unul în faţă. I-am spus că adversarii noştri cîştigă punctele precum creşte Făt Frumos în basme. Regulamentul i-a ajutat să se apropie de Universitatea de parcă ar fi cîştigat puncte într-un meci cît alţii în şase", a mărturisit oficialul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.