luni, 5 mai 2014

Atenție la pupincuriștii lui Florea, care copiază luni articolele agramatului pentru retardat, pe banii publici. Ciotlăuș, mai permiți porcului pedelist să folosească siteul pe bani publici pentru copiat articolele cretine pentru retardat?!



Atenție la pupincuriștii lui Florea, care copiază luni articolele agramatului pentru retardat, pe banii publici. Ciotlăuș, mai permiți porcului pedelist să folosească siteul pe bani publici pentru copiat articolele cretine pentru retardat?!
Siteul pe bani publici tîrgumureș.ro e folosit de bastarzii lui Florea pentru reclamă electorală la un retardat de partid.  Porcii pupincuriști găsesc sarcină de serviciu în a copia cuvânt cu cuvânt prostiile agramate scrise de Chiorean și să facă propagandă pentru neterminatul lui Florea. Români, mai permiteți bastarzilor să folosească siteul pe bani publici pentru limbi la adresa șmecherașilor și întreținuților PDL Mureș?!

Primăria sprijină UMF. Se reabilitează zona Căminelor Studenţeşti !
Luni, 05 Mai 2014 07:45 | Imprimare | Email



Marime text:





Joi, 01.05. 2014, dimineaţă, a avut loc o întâlnire între echipa Primăriei şi echipa administrativă a Universităţii de Medicină şi Farmacie, la care au participat viceprimarul Claudiu Maior şi rectorul UMF Leonard Azamfirei. Tema întâlniri a fost reamenajarea zonei "Căminele Studenţeşti" din cartierul Aleea Cornişa. " Aşa cum am promis, vom începe o seamă de lucrări de reabilitare în Cartierul Cornişa şi aici am inclus şi reabilitarea, reamenajarea, redefinirea zonei unde se află căminele studeţeşti ale Universităţii Petru Maior şi ale Universităţii de Medicină şi Farmacie, care acum fac parte dintr-un consorţiu comun. Primăria a fost receptivă la propunerile domnului rector Leonard Azamfirei şi vom sprijini UMF, într-un proiect în două etape, pentru ca să refacem întrega zonă ce cuprinde aceste cămine unde stau studenţii de la medicină sau de la facultăţile tehnice. Proiectul este menit să consolideze brand-ul, vocaţia universitară a oraşului. Spaţiile verzi, aleile, parcările din zonă vor fi regândite, optimizate, astfel ca după 45 de ani de la inaugurarea căminelor, să intervenim pentru a le da o faţă nouă. Mediul universitar înseamnă foarte mult pentru oraş şi trebuie să îl sprijinim" a declarat Claudiu Maior după această întâlnire.
Și originalul de la agramatul Chiorean, care nu e Luca, când se scrie rahatul pentru retardat. Alo, agramatule, tema… întâlniri?! Doar un semn cum îi trădează gramatica și pupincurismul pe loazele lui Florea.

Primăria sprijină UMF. Se reabilitează zona Căminelor Studenţeşti !

Joi dimineaţă, a avut loc o întâlnire între echipa Primăriei şi echipa administrativă a Universităţii de Medicină şi Farmacie, la care au participat viceprimarul Claudiu Maior şi rectorul UMF Leonard Azamfirei. Tema întâlniri a fost reamenajarea zonei "Căminele Studenţeşti" din cartierul Aleea Cornişa. " Aşa cum am promis, vom începe o seamă de lucrări de reabilitare în Cartierul Cornişa şi aici am inclus şi reabilitarea, reamenajarea, redefinirea zonei unde se află căminele studeţeşti ale Universităţii Petru Maior şi ale Universităţii de Medicină şi Farmacie, care acum fac parte dintr-un consorţiu comun. Primăria a fost receptivă la propunerile domnului rector Leonard Azamfirei şi vom sprijini UMF, într-un proiect în două etape, pentru ca să refacem întrega zonă ce cuprinde aceste cămine unde stau studenţii de la medicină sau de la facultăţile tehnice. Proiectul este menit să consolideze brand-ul, vocaţia universitară a oraşului. Spaţiile verzi, aleile, parcările din zonă vor fi regândite, optimizate, astfel ca după 45 de ani de la inaugurarea căminelor, să intervenim pentru a le da o faţă nouă. Mediul universitar înseamnă foarte mult pentru oraş şi trebuie să îl sprijinim" a declarat viceprimarul Claudiu Maior după această întâlnire. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/primaria-sprijina-umf-se-reabiliteaza-zona-caminelor-studentesti.html#stha

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.