joi, 17 aprilie 2014

Alo, Florea, un șut în dos la leprele tale care au copiat gunoaiele lui Chiorean pe siteul pe bani publici și au făcut campanie pupincuristă la biroul de presă pentru ilegalul tău?! Hoție fără margini, pentru hoții PDL Mureș!Alo, Florea, un șut în dos la leprele tale care au copiat gunoaiele lui Chiorean pe siteul pe bani publici și au făcut campanie pupincuristă la biroul de presă pentru ilegalul tău?! Hoție fără margini, pentru hoții PDL Mureș!
Pentru prostime, există un site pe bani publici, tîrgumureș.ro, pe care ștoarfele lui Florea copiază rahaturile scrise de idioți agramați și le semnează câteodată ca fiind birou de presă al primărie! Dacă Florea are cretini în biroul de presă, ratați care uită de statutul de funcționar public și dau limbi în dosul pedelistului Maior, zburați-i pe bastarzi!
Atenție, leprele lui Florea și borfașii din biroul de presă care nu s-au dezis de porc pedelist au copiat zeci de articole de propagnadă pentru jegul lui Florea și pentru albirea lui Maior, întreținutul pe bani publici pe carnet de partid, ca prostimea să uite că acesta umflă milioane de euro dedicație de la porcul pedelist strict pe carnet de partid! Să mai menționăm că siteul e și cel cu atacurile rasiste la adresa rromilor și la adresa maghiarilor și e locul în care borfașul PDL Mureș și-a făcut și campania cu vandalii imaginați de bețivanii lui zburați din servicii mai mult sau mai puțin secrete?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu