vineri, 25 aprilie 2014

Cum rezolvă banditul PDL Mureș și retardatul porcului pedelist parcare la Târgu-Mureș



Cum rezolvă banditul PDL Mureș și retardatul porcului pedelist parcare la Târgu-Mureș
Ca să cităm din touretul, ceea ce se întâmplă la orice parcare vrută de porcul din primărie și PDL Mureș și de retardatul lui de partid băgat în față la orice interes de parcări, iar pentru ziariștii adevărați căutați și ordinele date de pungașul PDL din primărie pentru ca profesorii și învățătorii să aducă liste cu numele părinților care vor asfaltări, pișcotări, termopane și zugrăviri de săli de sport în timpul anului școlar. După ce retardatul a montat iarna parcări de biciclete, desigur tot pe o firmă a hoților din PDL Mureș. Cum ați votat, români, să nu vină maghiarul și să fure orașul?!
P.S. Directorii unor școli s-au scos, pe motivul mincinos că părinții elevilor au cerut ca banditul din primărie să aibă motiv să vă cheltuiască banii publici. Pe bune, vă e frică de mafia PDL Mureș și mințiți de îngheață Mureșul?! Păi, tocmai părinții s-au plâns că elevii sunt amenințați că pprinții trebuie să semneze ca porcul din primărie și PDL Mureș să trimită leprele lui etnice (românești) și din partid să facă ceva pentru a lua banii prostimii!
Și cum nu există un cadastru al spațiilor verzi în acest oraș, Florea și Maior pot să facă ce vor. Sistemul e următorul: pui un președinte de asociație – căruia-i dai o stipendie, ca să merite efortul – să încropească o listă cu semnături ( în cazul nostru, Marcu Antonio de la Godeanu 10)  pe care o depune la asociație, și Maior îți trântește imediat o parcare și-n sufragerie. Nu contează că semnăturile erau de la Godeanu 18, blocul în fața căruia e parcarea, și unde Tony n-avea ce să caute. A rezolvat-o băiatu’, că e pe bune cu El Consigliere, acum vice-primar plin, și poate fac banii pe din două. Că doar se trag amândoi din sicilieni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.