miercuri, 23 aprilie 2014

Pentru a mai deconta un ban pe Kiss Unicum, bandiții din Primăria Târgu-Mureș inventează…oprirea interzisă lângă bloc!



Pentru a mai deconta un ban pe Kiss Unicum, bandiții din Primăria Târgu-Mureș inventează…oprirea interzisă lângă bloc!
Pe o cărăruie (cu un sens, desigur), perpendiculară pe G. Coșbuc, bandiții din Primăria Târgu-Mureș, prin întreținuții porcului portocaliu, au plantat indicator menit doar să vă umfle din buzunar banii publici pentru gășcar! Porcii lui Florea au montat indicator: Oprirea interzisă, în fața blocului! Desigur, manevra a fost atent supervizată de lipitorii de autocolante din banii publici din campania hoțului pedelist, adică slugile numite polițiști locali ai sereistului expulzat din serviciul secret pentru abateri grave, Bretfelean.
Interzis în a se parca în fața blocului, lături?! Desigur, povestea cu inșii care nu își pot scoate mașinile din garaj pentru că alții parcau pe trotuarul opus nu ține decât eventual la leprele de români care votează etnic  porcul pedelist și la pupincuriștii care trebuie să plaseze abonamente pentru trogloditul lui Florea.  Doar un alt indicator din zecile de mii montate de porcul de primărie pe firma lui dragă, după n mandate ale hoțului jegos și etnic din primărie!
P.S. Din fotografie se și vede cum se respectă indicatorul pentru care bandiții lui Florea au decontat vreo... 200 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.