miercuri, 16 aprilie 2014

Bandiții PDL Mureș au premeditat numirea lui Clodu Maior pe banii publici aruncați pe maghiarii de la Peninsula, după modelul autocolante înainte de campanie pentru folosit în campania borfașului PDL Mureș?! Vâltoarea lui Florea se numește… Peninsula și vă scotocește în buget de 200.000 de euro dedicație!



Bandiții PDL Mureș au premeditat numirea lui Clodu Maior pe banii publici aruncați pe maghiarii de la Peninsula, după  modelul autocolante înainte de campanie pentru folosit în campania borfașului PDL Mureș?! Vâltoarea lui Florea se numește… Peninsula și vă scotocește în buget de 200.000 de euro dedicație!
Anul trecut, Florea se dădea de ceasul morții că maghiarii nu vor să îi facă jocurile. Concret, șmecherul PDL Mureș vroia să ofere parcul municipal celor de la Peninsula, cu mențiunea că apoi parcul îi revine pentru a face el reparații acolo, desigur, tot pe firmele pungașilor PDL Mureș și pe alte lepre etnice abonate la Primăria Târgu-Mureș! Peninsularii au zis: pa și s-au mutat la Cluj-Napoca.
 În 2014, când porcul mare pedelist vrea să îl înscăuneze pe Maior, ilegalul ca viceprimar și ilegalul ca și consilier personal pe persoană fizică de partid, apare cadoul pentru maghiarii de la Peninsula! 900.000 de lei cadou din banii publici! Pentru ce, pramatie ordinară și jeg de partid care ai dedicat banii? Peninsula e un eveniment privat, nu e FCM-ul retardatului sau a mortului viu Țerbea, care continuă să umfle dedicații de la porcul de partid și oraș și din mormânt!
Peninsula s-a bazat ani în șir pe sprijinul unor ministere, al minorității, pe sponsori gen Coca Cola, pe zeci de mii de bilete vândute. Banditul din primărie a premeditat nevoia de sprijin pentru Maior și atunci s-a făcut o dedicație de peste 200.000 de euro, așa cum apare în bugetul primăriei! Până acum, găinarii nu au dat banii cu așa generozitate la Peninsula, nevoia i-a învățat pe borfași cum se cumpără suflete și voturi! Din experiența anilor în care am fost acreditat și am scris de Peninsula, suma de care a dispus festivalul a fost mai mereu în jur de 600.000 de euro, așa cum declarau organizatorii, unii dintre ei mai celebri după scandalul cu apartamentul lui Borbely. Cum să dedici ca porcul 200.00 de euro  din banii prostimii (cât ai dedicat retardatului pentru instalația de nocturnă din banii publici!),fără să îți voteze maghiarul p(r)ostul pentru generozitate?
P.S Că porcul pedelist e cu un pas înainte o dovedește licitația de pe licitatiapublica.ro, cu 1900 de euro, 3000 de autocolante, pe magazin FCM din Sângeorgiu de Mureș. Cum singura afacere de gen e asta, porcii din primărie și PDL au pus autocolantele respective în campania leprei PDL Mureș, cea cu vandalii imginați de scursura de la SRI?! Atenție, bandiții din primărie și partid au comis-o și anul acesta, scoțând autocolante pentru reclama la un ins, Marius Ciprian Pop, exact cu caracteristicile afacerii pe magazin FCM, dovadă că hoții din primărie și PDL sunt hoți proști și ușor de găsit! Și au idei fixe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.