sâmbătă, 12 aprilie 2014

Maria Andrieș scrie de neterminații care au păcălit statutul LPF, dar uită hoții PDL Mureș și dedicația jegului pedelist pe gășcarul și întreținutul Maior, pe care porcii lui Florea vor să îl recompenseze și cu post de viceprimar, ca să fie golănia maximă și mafia de partid deplină !



Maria Andrieș scrie de neterminații care au păcălit statutul LPF, dar uită hoții PDL Mureș și dedicația jegului pedelist pe gășcarul și întreținutul Maior, pe care porcii lui Florea vor să îl recompenseze și cu post de viceprimar, ca să fie golănia maximă și mafia de partid deplină !
Cei de la Gsp au o frică în a menționa printre bandiții fotbalului românesc pe cei de la FCM Târgu-Mureș. Pentru banditul PDL Mureș s-a inventat în campania electorală loc de divizie a doua, iar SRI știe asta, dacă ascultă telefoanele bandiților din primărie. Federația a tăcut, Liga a tăcut că banditul PDL Mureș și-a tras loc de divizie a doua, cumpărând cu sprijinul primarului PDL de Sânnicolau Mare, cum a recunoscut Maior, după ce au eșuat în a cumpăra alte două locuri de divizie, unul de la o echipă din Brașov, orașul în care s-a născut Florea! Pentru că porcii PDL Mureș vroiau un milion de euro pomană din drepturi TV, porcii au inventat continuarea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare. În 3 ani în care nu aveau voie să promoveze bandiții ăștia au luat o căruță de bani din drepturi TV, în jur de două milioane de euro, la care se adaugă dedicația porcului de partid, 1,7 milioane de euro cadou pentru Maior doar anul trecut și o instalație de nocturnă cumpărată de hoțul mare PDL Mureș din bani publici, cadou pentru iubitul său de partid. Mafia PDL Mureș a lovit greu în bugetul local și a încălcat statutul LPF, dar cum cei de la FRF și LPF au mâncat și au băut la porcul de Țerbea e de înțeles. În plus, lepădătura de Țerbea a fost prinsă cu mită în elicopter exact pentru echipa porcilor PDL Mureș!
P.S. Pentru cei de la GSP, când veți demasca bandiții PDL Mureș cu interese pe fotbal etnic și de partid? Atenție, e orașul cu câte 200.000 de euro pe patinoar, dar GSP scrie de patinoare de 160.000 de euro, susținând că alea sunt scumpe? E prea mare mafia porcului PDL Mureș?!

Cel mai greu, dar nu imposibil de păcălit în acte e regula “celor trei ani”. ACS Recaş şi-a schimbat în 2012 denumirea în ACS Poli, a fost mutată la Timişoara şi peste un an evolua în Liga 1. Cele mai multe dintre vitezistele promovării au respectat la limită articolul 54. De pildă, ASC Corona Braşov, fondată în 2010, a trecut, în fix trei ani, din Liga a 3-a în Liga 1. Victoria Galaţi a devenit SC Vaslui în 2002 şi a promovat în Liga 1 în 2005. AFC Săgeata Năvodari a aşteptat şi ea trei ani, după ultima schimbare organizatorică, din 2010 în 2013, ca să defileze în primul eşalon. CS U Craiova nu vrea să aştepte. Vrea să bifeze excepţie după excepţie de la regulă. După ce a fost fondată gata promovată în Liga a 2-a, cere schimbarea statutului FRF. E ca în fabula cu ariciul musafir la şarpe. Să se mute, dacă nu-i convin ţepii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.