miercuri, 16 aprilie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să arunce 900.000 de lei, cât 30 de sponsorizări CJM pentru Aeroclub, pe Peninsula! Un motiv de șantaj, pentru Maior, la amețiții de udemeriști?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să arunce 900.000 de lei, cât 30 de sponsorizări CJM pentru Aeroclub, pe Peninsula! Un motiv de șantaj, pentru Maior, la amețiții de udemeriști?!
CJM dă pentru o manifestare de amploare și de interes de 30 de ori mai puțin decât vor să facă praf bandiții din Primăria Târgu-Mureș pe …Peninsula!
 Cum porcilor din Primăria Târgu-Mureș le place acum la nebunie Peninsula pe care nu au sprijinit-o niciodată cu astfel de sume, bandiții aruncă în anul în care borfașul avea nevoie de voturi pentru întreținutul Maior, ilegalul dovedit de tribunal și ANI, dar bun pentru scursuri PDL și UDMR, 900.000 de lei (cât un patinoar al borfașului din primărie!)!
 Aici sunt banii dumneavoastră și interesele, afacerile porcilor etnici sau  voturile pentru retardați PDL Mureș!

Zi de zi zicere:
Consiliul Judeţean (CJ) Mureş va sprijini Aeroclubul României cu suma de 30.000 lei pentru organizarea demonstraţiei aeronautice „Sky is not the limit”, care va avea loc în perioada 24-25 mai, pe Aerodromul Târgu-Mureş.
Spectacolului aeronautic „Sky is not the limit” antrenează concursul a 30 de piloţi, paraşutişti şi personal auxiliar extern, iar organizatorii estimează un număr de peste 7.000 de spectatori care vor avea ocazia să vadă demonstraţiile unei aeronave Extra 3001 de înaltă acrobaţie, două aeronave Zlin 142, trei aeronave ultrauşoare Ikarus, planoare de înaltă acrobaţie  IAR 35 şi şcoală IS20B2 şi a echipajelor de paraşutişti care vor evolua individual şi în formaţie, alături de baloane cu aer cald. “Începând cu anul 2009, Aeroclubul României a coordonat desfăşurarea acestui tip de activitate şi în Târgu-Mureş, însă costurile ridicate pe care le presupune organizarea unui astfel de eveniment şi în anul 2014, a determinat instituţia să solicite Consiliului Judeţean Mureş să suporte cheltuielile generate de activitatea de zbor propriu-zisă în valoare de 30.000 lei. Această sumă este destinată acoperirii costurilor ridicate ale carburanţilor necesari antrenamentelor şi demonstraţiilor oficiale”, a precizat Ciprian Dobre, preşedintele CJ Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.