vineri, 18 aprilie 2014

Bandiții PDL Mureș continuă reclama pe bani publici pentru întreținutul lui Florea cu probleme de ANI, Maior



Bandiții PDL Mureș continuă reclama pe bani publici pentru întreținutul  lui Florea cu probleme de ANI, Maior
Până când românii vor accepta ca retardații din PDL Mureș să vă facă praf banii publici și să îți bată joc de angajații din primărie trimițând inși fără calificare să facă… recepții și să solicite semnături pentru afacerile dorite de lepădăturile PDL Mureș(Senin, Valpet, Astor, Urdă, Kiss Unicum și așa mai departe), nu există un angajat în primăria Târgu-Mureș să facă sesizare pentru că borfașul PDL Mureș se folosește de bunurile instituției, politizează instituția? Atenție, legea avertizorului public vă apără de mafia PDL și de răzbunările borfașului din primărie! Cum banditul se folosește exclusiv de găinari PDL pentru imagine, inși fără calificare, dați borfașului cunoscut cu legea peste bot!
P.S. Retardatul lui Florea a făcut lobby nesimțit la afacerile vrute de porcii pedeliști! Acceptați ca borfașii să nu miște un deget 3-4 mandate și apoi să vină să vă spună că afacerile pe firmele întreținutului porcului pedelist sunt pentru dumneavoastră?!


Parcări pe strada Cugir nr.8 B
Vineri, 18 Aprilie 2014 07:10 | Imprimare | Email



Marime text:





În urmă cu câteva zile, au fost inaugurate de către Primăria Tîrgu-Mureş 32 de parcări noi, amenajate pe strada Cugir nr 8 B, în zona cartierului Mureşeni. Prezent la faţa locului, în cartier, viceprimarul Claudiu Maior a declarat : “ Am promis cetăţenilor de aici că vom amenja acest parcări. Am primit şi multe telefoane în emisiunile radio şi TV la care am participat. Acum a venit şi momentul să ne respectăm promisiunile. În vremuri de criză, bugetul oraşului este unul redus, dar încercăm să împărţim banii în aşa fel încât să realităm tot ce ne-am propus. Urmează şi alte investiţii în alte cartiere. Rând pe rând, vom încerca să rezolvăm toate problemele semnalate de cetăţeni.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.